Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uništili su obrazovanje! Raznoraznim nestručnim Fix idejama i pravilnicima...
PauN pa pogledaj im ministrice, na sto lici maskara !!!
ko je ovu postavio za ministricu ???
samo se kriju iza raznih procedura dokumenata i sl svojevremeno su svasta nesto trazili od roditelja da odlucuju samo da neko njih ne bi prozvao moj odgovor je uvijek bio da se nw smatram kompetentnim niti placenim da o tome odlucujem
Ma ni u starijim razredima nismo potpisali, niti cemo
Čuj izjavu djete, a osoblje jel piše izjavu? Ima li ono kakve odgovornosti, jer se desilo u školi i pod njihovim nadzorom. Ili su bili na puš pauzi?
Joj vidi gloove.
Ti si odavno spremna da potpises svoju smjenu tj ostavku sto hitnije to bolje.
Saglasnost nisam potpisao . SVI RODITELJI IZ DJETETOVOG RAZREDA SU TO ODBILI.
Na osnovu cega ona ovo odlucuje? Ni do ninod 4 cetvrtog razreda ne moze potpisati. Zakonski. Probaj pa ces vidjeti kad te roditelji tuze. Niti takonlogu roditelji otpisati odgovornost.
Nadam se r e m ti se ti znaš gdje!!!...ne mrzim je c u ne mi!!!
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
Jel NEKO PISAO IZJAVE ?;Desio se drugi snimak nasilja nad STICENIKOM Zavoda Pazaric, na čelu ustanove je direktor i Upravni odbor izabrani od Trojke. Federalni ministra za socijalnu politiku Delić(NiP) nije SMIJENIO ni DIREKTORA ni Članove Upravnog odbora Zavoda. Kad se pojavio PRVI snimak Sabina Čudić bila je OGORCENA i grlata,al kad se desio DRUGI SNIMAK,nije KOMENTARISALA. Jel.se to zove Narod i Pravda?!
JEL NEKO PISAO IZJAVE?! NiP - Nipotizam i Podvala do Temelja. Min. Hota sa direktorom skole Grbavica I, htjeli su ostaviti u radnom odnosu. prof.Fizičkog- predofila..sve dok se djevojčica javno nije izložila i opisala svoju situaciju i sudski proces sa tim profesrom. Nije SMIJENJEN ni direktor škole ni članovi školskog odbora?!
ova se ubila za karnevala, a ne za ministricu