Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE NE i NE tim pelcovima, to je OTROV, eto bas se politicari brinu za nase zdravlje, poludise vala, sto ne nahrane citav svijet a ne da pelcuju..
Zvanični podatak u V. Britaniji je registrovano nekih 60.000,00 zaraženih omikronom a umrlo 12 osoba, smrtnost znači 0,02%, mislim da je više ljudi umiralo od sezonske gripe, jeste da je zarazniji ali opet toliko nas bombarduju sa omicronom da je to više prevršilo svaku mjeru.
Klošari iz temelja.
Evo upravo imam blagu prehladu, da se odem testirati nasli bi ko zna sta. Dizu paniku kao da je smrtnost 10% a ne spominju da je nemoguce umrijeti ako si mlad i zdrav. A to sto svaki dan mladi umiru od srcanih udara to ne mogu povezwti sa vakcinama
U susret Izborima opozicija preko ovog i sličnih portala gura Vaxanje sto 85% naroda ne želi … koji auto gol jbte😂😂😂💪💪💪bravvo majstoriiii
Krizni stab na celu sa vranicem Nek nam je Bog na pomoci KS na celu sa fortom dinom i kompanijom Nek nam je Bog na pomoci Federacija na celu sa novalicem Nek nam je Bog na pomoci Drzava na celu sa ova 3 ublehasa E tu treba bjezat sto prije
Ovdje primitivci jos imaju problema sa deda mrazom a mi bi da pricamo o civilizacijskim tekovinama, kako
Paćeniče otkad je civilizacijska tekovina djed mraz, kršćanska možda i jeste tekovina mada je i njega coca cola obojila u crveno tako da je to sada najviše marketingška tekovina
Vranicu zasuci ti rukave. Nije ti ovo KCUS ds primas platu a ne radus nista, kao sto si gore radio. Nijedna operacija godisnje, a placa redovna. Stid te bilo. Radi tvojih nebuloza mi smo u sranju.
Aaaa ko slusa Harisa Vranica e taj nije normalan.Haris Vranic je neopjevana drska budala a medicinska propalica.On prijeti nama i naredjuje da jedemo kupusa a steli svojima vakcine u kabinetima.Krizni stab KS nista ne radi,niti sta znaju.
Ma obavijesteni su, samo pijani kolektivno pa nisu procitali. Oni svoj nerad pravdaju ublehama. Eto problem sto nisu oni obavjesteni, a nije problem sto su se vskcinisali u foteljama uz sokic. A ti narode guraj se pi crntrima. Mrs more!
Vranic neznalica i neradnik i ne zna sta je virus a kamoli sta je omicron.Frajer je debil koji vara na zaposljavanju i vakcini.Krimos.Sve mu mama nastelila,ratni dezerter.
Vranic je govno
Welcome to the New World Order. You are now under martial law. All constitutional rights have been suspended.