Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smeta velikima sto mali nadjose propuste kojima se krsi Zakon na koji se i sami pozivaju, pa se sada ministrici i broj glasova gleda. Nema veze sto je bilo mimo zakona, nema veze sto su drugi pravili ogromne greske u koracima i krsili Zakon, bitno je koliko je ona osvojila glasova! Ko nas je kleo nije dangubio!!!
Ministrica je na izborima osvojila čak 57 glasova???!!!! Po pitanju grešaka UNSA koje ona navodi, svaki UNSA pravilnik je imala na uvid i dala saglasnost. A poslije j nema kajanja! Ovo ministarstvo je cirkus. Formirano samo da bi Damir podigao ruku za trojku. Sreća, nestadoše na ovim izborima. doslovno!
Ova ministrica je legenda. Dosla da radi svoj posao progresivno i ne osvrce se na nas mentalitet "nista ne valja" ... zena zmaj
U svijetu se napreduje ljudi zavrsavaju akademije,fakultete,mastere i nacije napreduju tako.Samo kod nas se radi na nazadku populacije DJECA SE SAVJETUJU DA UPISUJU ZA MOLERE,KERAMICARE ,ARMIRACE.Dakle mi nazadujemo ,skola se ne cjeni nekome to nije debelo u interesu
Ministrica ganja mak na konac preko guzica studenata. Ko je ovu ministricu poznavao i vrtic ce mu biti mrzak.
nazalost obije ministrice katastrofa, i ova i hota