Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva Ministrica takvo i obrazovanje, Gorazde koje ima potencijala od nauke, kulture, sporta, industrije, turizma, poljoprivrede postane istrosena i pusta kasaba na Drini. Zbog politike i borbi za fotelje, interesa razno raznih ministarstava pola Goražda danas ovo cita iz dijaspore od Njemacke do Amerike.
A šta ce biti sa svima onima koji kupise diplome na takvim univerzitetima i dobiše poslove po ministarstvima, školama, bolnicama. Ko će biti odgovoran jer svi ste vi znali...
Ministarstvo valjda ima obavezu da kontrolise rad univerziteta. Pitanje je sto Vase ministarstvo to nikad nije radilo, a univerzitet postoji 10 godina. Mozda jer su svi nesto dobili u dzepove
Ugledan Univerzitet dolaze iz Italije, Sarajeva, Zagreba u Goražde rucaju sa profesorom dok studentska sluzba zavrsi diplomu. Ja sam cuo da profesor obavezno i postavi koje pitanje nije da odmah mozes dobiti diplomu. Na primjer da dobijes diplomu iz medicine moras od dvije osobe koje su 'mrtve' skontati koja je ziva;)
260 studenata iz Italije upisalo fakultet u Goraždu. Ma nema tu ništa sumnjivo.