Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha, ha! Zamisli osvojili Fuji. Pa Fuji osvajaju i desetogodišnja djeca i ljudi u kolicima, jer do gore postoji put Yoshida, a sve usput su planinarski domovi sa okrijepom. Putem stalno vozi gusjeničar koji opskrbljiva domove sa potrebštinama. Stvarno poduhvat, kapa dole!
E uj osvojili Fuji. Obina turistika lokacija u Japanu. Osvoji je svako ko ode tamo. to se Prenja tie, osvoji ga i moj mu svaka tri mjeseca. Saberite se.
Za ovo ipak treba imati sponzore jbg...Svaka ast momcima,malo sam i ljut na sebe.Kako stvari stoje ,planinarenje mi izgleda ostaje neostvaren san.Koji ste vi vrh osvojili " kolege " ?
Poneko osvaja vrhove ali je puno vise onih koji doticu dno :)
Nije skup Japan. Da ode za smjetaj i put ti treba 3 milje. Ide preko HR. Viza za Japan 13 eura.
Bravo! Lijepi Japan, jedva cekam posjetiti
Hocete li i za njih pisati kako ste ih reklamirali kao za Tomu ako iskazu slobodu misljenja
Bravo Bosanci
Uzivaju momci u zivotu, prelijepo.