Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj nikad nije ni trebao dolaziti u BiH. Veći neradnik i parazit i od Incka.
Nisu sulude već je Lajčak lud
Jedini pametan čovjek u EU
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bonske pvlasti cuvaju mir i stabilnost
Ma cuvaju mudo Marijanovo. I recimo da je tako kao sto kazes, onda BIH ovakva kakva jest i ne treba da postoji. Ako nama stranci cuvaju mir, to onda znaci da bi mi sutra zaratovali. Jel tebi normalno da zivis u drzavi gdje znas da sutra moze izbit rat ako se stranci povuku? Meni nije. Nista Lajcak nije slago. Mi Bosnjaci smo se oci uprli u strance nebil nam stvorili gradjansku drzavu. To je mastanje na kvadrat.
Eto ti Inckov zakon o genocidu. Jel Dodik i njegovi saradnici dolaze u Sarajevo? Jesul milion put do sad javno negirali genocid? Zasto ih ne uhapsi niko, barem u FBIH da ih uhapse. Bonske ovlasti su mrtvo slovo na papiru. Jedino oko cega se sve 3 strane usaglase to prolazi, sve ostalo je pickin dim. De mi nadji jedan primjer da nije tako za 27 godina bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lajcak je najvece djubre koje je bilo na poziciji Visokog predstavnika. Ne da nije pomogao Bosni i Hercegovini, nego joj je odmogao. U njegovo vrijeme Dodik je poceo da mahnita. I po tome ga treba pamtiti.
Imao si priliku sad ne smetaj. Dosta si para odnio za sluzbovanje u bih kao i ostali visoki prestavnici a omogucili ste lopovskim partijama da manipulisu narod. Veliki si ti krivac.
SH plaćenik i lobist
Dobar naslov, opravdava svoj nerad kroz nebulozne izjave... Dok je bio u BiH spominjao se rat, laže kao pas... I šta je napravio dok je bio u BiH, ništa... gori od Incka.
A nije suludo uzimati 20000€ za nerad i šuplju priću??
Miroslav Dislajčak
Cotaški štakor.
Imaćete vi rat sa rusima pa ćeš da vidi šta je agresor kad već nisi vidio u BiH.
Lajčak, stari muljator i pristrasni korumpirani EU političar, nikome ne može biti kasno kako ovakav šupljilator još uvijek može da obavlja neku funkciju, izgleda da je i kod njih vladavina prava mrtvo slovo na papiru.
SMRAD TRUHO OD PARA KOLIKO JE IZMUZAO IZ OVE DRZAVE .....TO SU TI LIHVARI KRIMINALCI IZ EVROPE POD PLASTOM EU OTIMAJU PARE I ZAVADAJU NAROD...PROFITER KOJI NIJE NISTA RADIO JEOO PIOO KARAO ZENE I GLUMIO EUROPEJCA.AOD SVEGA SMRAD OBICNI
Lajcak ili ti Laznjak ma bolje Prdimahovina
da si dobar ne bi ti uvalili problem Srbija-Kosovo
Lajčak laje gluposti.
Prosrb i Rusofil.
Bivši vidi da se njegov način vođenja diplomatije sve više razotkriva, a opet sa druge strane vidi da su sve snažnije probosanske snage u MZ pa šta mu je ostalo nego da se vadi.