Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što je novac bio namjenjen za finansiranje političke kampanje. Ovako, morat će Konaković ponovo u Dubai kod Gačanina po pare.
sdfa botino
Definitivno. Steze se obruc i oko kartela. Nema vise pranja para kroz kupovinu nekretnina.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ljubavni virtuljak camac nam upravlja drzavom, kaze praksa je da vlast napada vlast ahahaha
Radujem se skorom danu kada Naša Stranka i NiP budu izbrisani iz registra kao SBB. Amin što prije! Izd@j/ici !
Blokirajte sve pa i svoja primanja dok se ne provedu presude ESZLJP iz Strazburga koje dokazuju da je dejtonski ustav nakaradan i favorizuje samo tri etnoTOR politike koje postavljaju kadrove od čistaćice do ministra samo na osnovu političke pripadnosti tako da svaki đon obraz je u politici a stručni kadar nam bježi iz zemlje.Ne čudi me politika SDA koja provodi jednu od tri TOR politike a šta je sa vama TROJKAŠI?
Mesalic je akademik za ovoga
Mesalic je akademis
budzeti se mjere milijardama koje sprcate na budalastine kao sto su vase beneficije i vi nas zamajavate sa 70-tak miliona. nek nije proslo, a vi cete na smetljiste historije kao i sda
Trojka = politika Fikreta Abdića U prevodu samo daji kompromis da ostanemo na vlasti.
Mirsad- čamac inače mašinovođa sa sumnjivom diplomom žurnalistike inače Gračanička starleta, živi u stanu koji je izgradila SDA zaboravio je plaćati kiriju 15 godina, Mirisije bilo malo pa pa se prišalta kod ovih lijevi pa na kompenzacijski listu a Mirso voli i džabicu pa se sa Američkom ambasadom pogodi i dva sina (stipendija) na studije u Ameriku posla, cirka 500 000 dolara a sad valja odraditi dug, ako treba Mirso će i da laje ,reži i na trepušama žonglira.
Trojaneri gledaju kompromis na isti način kao što je gledao Fikret Abdić
Da je prosao???? Pa nije kladionica druze??? I znaci vec ste svjesni da se SDA vraca, jel??? Priznali poraz 3 mj prije!
ja njega kad vidim 7 dana nemam napredka
I vi i sda ste katastrofa. Sta je posten covjek u bih skrivio pa da ima ovo sto ima u bih!
Po vama je kompromis način opstanka u foteljama i dobrim platama. Zašto Snsd i Hdz nisu i neće uraditi nijedan kompromis da država jača?!? Nije vas džabe oktrojisao švabo, zna da ste željni kooooomprooooomisaaaaa!!!!!
Svako hoće pare
Ako ako
Vi iz Trojke, pogotovo iz Naše stranke, baš živite u nekom svom paralelnom svijetu. Pa budali je jasno da kada bi danas bili izbori da bi vam raja vratila "milo za drago". Niko ne voli ni prevaru ni izdaju...