Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi ovo govorimo ima par godina za ovo kopanje ali niko ne haje
Pokrenite sudski spor protiv investitora i izvođača radova. Svaki odvjetnik jedva čeka tako jasan slučaj.
Državno zemljište- dozvolu dobili od grada - o čemu ti pričaš ?
ilegalni kamenolom u ilijašu potkopava srednjovjekovni grad dubrovnik
jos uvijek niko nije uhapsen zbog kamenoloma. ceka se da imovinu prebace na druge osobe da se osteceni nemaju od cega naplatit. ovo mora drzavno tuzilastvo i sipa preuzet jer je dole zakon sutnje.
svaka opština/općina ima svoj sud, tužilaštvo itd. šta država ima sa tim?
Obratite se hdz koji nemilosrdno iskoristava prirodne i drzavne resurse
pojma ti nemaš- svaka opština u ovoj državi pljačka državnu imovinu
E moj neuki narode.. treba katasrofa da se desi da upalite barem na kratko mozdane vijuge. Jest da cete vrlo brzo zaboraviti opet. Pa nije Tito dzaba koze zabranio.
Isto treba i u VARESU sve blokirati
GLASALI STE; DOBILI STE... i tako od 1992....
Proteste ispred centrale Sda. Sda zeli da koci rad institucija, sda je razorila institucije koje su trebale voditi racuns i o poplavama. Sda je unistila provosudje i poredak. Zale za Novalicem. Ako je Novalic nevin kako tvrde onda sud nevalja. Onda je i Zika nevin i druge sumokradoce.
SDA ima ljude i u komunalnom i blokirali su ciscenje ulica.. .MIslili tkao ce narod prevariti... pa da cemo glasati za SDA.. ali nismo mi levati, zna se ko je na tim pozicijama. Njihova FAMELIJA
Haha, kako je SDA botovima krivo kad se prica istina.