Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emela krade goste Hadzifejzovicu
A za to vrijeme sve je vise u Bosni radnika iz Nepala, Bangladesa, Pakistana i Indije, placaju ih preko 550 eura i besplatan smjestaj, hrana, a za to vrijeme nasim ljudima, mladim osobama plate nude 800 KM plafon ili kofere u ruke i sve nas je manje i manje, a vi i dalje sirit nacionalizam i mrznju, balegajte o konstitutivnim narodicima kojih je svakim danom sve manje i manje.
Emela pravi populista novinar
Cjelokupan Karadžićev SDS je prešao kod Karadžićevog poslanika Dodika u SNSD ili su njegovi partneri, znači Kalinić,Stevandić,Bjelica,Obren Petrović, Dragan Čavić,Nikola Špirić,Višković čak su i kćerka i supruga Karadžića u SNSD u . Današnji momci u SDS u sa Milićevićem, Nikolom Šarovićem,Vukotom Govedaricom,Mladenom Bosićem nemaju ama baš nikakve veze sa Karadžićem niti ratnim SDS om.Dodik je SDS
Odlučiti se između Šarovića ,Vukanovića,Borennovića, Trivićke i Bosića sa jedne strane i Dodiks sa druge je isto kao kad se odlučiš između opozicije i Karadžića . Sda i Trojka su po nagovoru Čovića oba puta izabrali Karadžića i još mu dali četvrtog delegata i apsolutnu moć.
Nas Dodo ide do RBiH, samo jako preko svojih i napravi bolji ustav nego sto su 90ih uspjeli
Emela je BROJ 1. novinar u BiH! Klix je profitirao sa ovakvim kapacitetom i ljudskim resursim. Kako je samo Ko akovića demolirala sa činjenicama i ptanjima, da samo pije vodu, vrda i gori u licu☝️ Nek si nam živa i zdrava još 100 godina🫶🫶🫶
Ovo je najbolji pokazatelj koliko je BiH samo obican protektorat. Zamisli druga drzava ti odlucuje ko sme, a ko ne sme da ucestvuje na izborima, iako su im puna usta demokratije. Da ima imalo morala u tom cirkusu od drzave, sve stranke bi podrzale SDS i time pokazale da su za suverenu BiH i da niko nema prava da se mesa u unutrasnja pitanja nekakve drzave. Naravno posto svi znamo sta je BiH, uzviVajte u iluziji o suverenoj BiH.
Ovo je smesno. Zamisli Amerikanci ti udele sankcije, a ti okrivljujes Dodika za to. CIK u kojem je bivsi clan SDS i PDP, su bili glavni da se SDS zabrani ucesce na izborima, a oni opet krive Dodika. Nije ni cudo sto su kao stranaka postali tako minorni, kada ih ovakvi vode.
Naravno da je to ( i ) dodikovo, a rekao bih i euroatlansko maslo koje seoska varalica u baja odradjuje preko hdz-ovih trojanaca. Tako, koliko god zvucalo apsurdno, pomoc SDSu u pobjedi nad Dodikom je rusenje i coviceve euro-atlanske alijanse. Ne bi to sa SDS-om znacilo Bosni izlazak na zelenu granu, samo kratki predah.
Zar SDS ne bi trebao biti zabranjen
Neka , neka malo cirkusa .... to narod voli , a besplatno .
Dodik pod Sankcijama .SDS gasi se racun.!?
Znas li koliko godina ima kada je SDS pod americkim sankcijama.
"""čak ni u Srbiji """ halooooo ti si u Bosni i Hercegovini a Srbija je druga zemlja ""inostranstvo""
Bosic je propo ko Grca!?
Isto C drugo pakovanje