Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitanje koje sipa treba da obradi i istrazi: otkud srpski politicari znaju da po punim rezultatima popisa Bosnjaka ima preko 50%, kad ta informacija jos nije obradjena?
@RabijaMiSimpatija nadam se da mislis na djikane koji su kontali da su genocidom postali vecinski narod u BiH, na srecu prezivjeli smo i ne samo to povecava se broj gazija sto djikanima strasno smeta.
@Dr.mr. A bice nas jos vise, Aferim braco Bosnjaci!
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Znaci rezultat dogovora je sljedeci: Bosnjaka ce biti preko 50 posto, hrvatske kladionice i dalje nece placati porez koliko god da je Hrvata, Bosnjacima ce i dalje kasniti penzije ali ce ih biti najvise, Srbe boli briga imaju RS koliko god da ih je. Svi sretni i zadovoljni jos kad legne MMF kredit opste blagostanje.
Objasnise kao da kladionice placaju poreze a da to ne rade uplatioci. Kome vjerovat ?
Bakir i Dragan je*u, a ti se Mladene kupaj.
Kako se ono kaže. Ko vas Srbe nezna skupo bi vas platio. Kažeš rade ti iza leđa, pa vi bagro radite nama nesrbima iza leđa već 30tak ako ne i mnogo veše godina.
Ma nemojte nam reci gospodine Ivanicu! Te price mozete pricati samo jos homoerectusima, svi vi shatro radite jedni drugim iza ledja, a kad se kamere i mikrofoni ugase idete na jagnjetinu zajedno pi... vam ma....... Radite vi svi nama to zdruzenim snagama, samo sto je najcrnje, ne iza ledja nego pred nasim ocima! Matore drtine, da hocete vise izumrijet sto prije, *ebo vas onaj ko vas napravi takve, pogledajte se kakvi ste, senilni dripci, mars u penziju da ne gledamo vise te vase odvratne face!
strašno ga je pogodilo.... duboko su te razočarali, duboko su te razočarali!
Ma Dodo, Bakir i Cavic saradjuju u biznisu i sad se ovaj upleo da im pomrsi racune.
Sta vi servisti radite Bosnjacima i Hrvatima u RS sve je to dobro..!!
Začuđujuće nepromišljena Ivanićeva izjava, jer taj ne bi vidio vlasti da su Dragan i Bakir odlučili da za partnera uzmu Dodika...
Tesko je prihvatiti Cinjenicu Mladene da ce Srbi za 10 godina postati manjinski narod u BiH ,gorko je to ali htijeli ste sve ali na kraju cete dobiti jedno veliko ponizenje....Greske se placaju
jebi im mater
Svako razuman bi znajući da se nalazi i živi u trofašističkoj zemlji, pa i Ivanić bi trebao da zna, a zna, da mu je njegovo političko stanovište i osnov srpski fašizam, i ako želi sebi i drugima dobro i ako je čovjek, koliko danas, bi trebao i morao da osudi i zatare, takvu nepodnošljivu i nakaradnu političku osnovu i prihvati građansku opciju, jer u protivnom živi i nazaduje u nemogučoj zemlji, a mora.
@MufaKikiiJa I za njih ima mjera, ukoliko bi došlo do nekih pozitivnih promijena, a trebala bi napokon da javnost shvati kako ih presvlaće i podižu tenzije i aktuelni, pa i iz vjerskih zajednica pred izbore, i da vide stvar.
Prebrojali nas, sad ce objaviti, sta to ima ikom smetat. Hae zdravo.
posle iiebanja nema kajanja
Smetljari...da je drzava prava vas 3 biste hale čistili
Dvorske spletke koalicionih "partnera"... prononsiranih muja & uja (onako kako hin spoji čuveni američki jebac bill clinton). nevjerovatno
"Za koju godinu biće ih 50%". Izjava člana Predsjedništa koja sama za sebe govori ko blokira objavu rezultata Popisa stanovništva iz 2013. godine.