Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovo podmladak nacionalnih stranaka... djeca politicara...
Mladi i jos neafirmisani,,uhljebi,,i potencionalni,,lopovi,,. Hljeba bez,,rada,,.
Smanjiti plate politicarima na prosječnu platu u BIH i onda ce poceti raditi u korist drzave da bi i njima bilo bolje sutra !!!
jbt demokratija i ko je izmisli, pa ako je demokratija daj referendum da li ste za to da se uposlenicima u javnom sektoru plata izjednaci sa privatnim sektorom pa da glasamo
Lijeva na slici je tu radi para od projekta, ova dva žutokljunca u sredini su NGO fanatici koji vjeruju u to što pričaju, a od ovog desno će biti kvalitetan poitičar, mali je tu radi svoje agende, vidi mi se sa face. Tako ja vidim sliku ovo četvero budućih uhljeba.
A sad da pročitam članak, vidio sam dio naslova.
nije mi se dalo
buduci uhljebljaneri I sdaovska gamad
Problem naših zakona je što iza njih ne stoji zdrava filozofija i želja da se napravi normalno društvo. Neke zakone je bolje ne provoditi. U redu je u pravednom društvu biti dosljedan, u nepravednom to često rađa nove nepravde. I prema djeci kad si prestrog to uzrokuje kontraefekte, a mi smo davno prešli tu granicu i treba podobro relaksirati ljude, za što nije dovoljan fudbal i poklade.
Nema ništa gore od mladog političara. Umjesto da pomjera planine, podize revolucije, nema živa mira, on vec skandira i plješće nakoj matoroj drtini i gleda kako ce mu istraziti analni otvor, dok srsi prolaze kroz rudimentni dio pokorno savijene kičmice
Poštovani mladi "političari". Trebaće vam mnogo znoja i truda da uvjerite narod da ste zaista oni koji su pošteni i sposobni da ovu zemlju i njene građane izvuku iz ove septičke jame. Biće vam "veoma teško" jer kao što reče narod: "Ko se jednom o mlijeko opeče, taj i u jogurt puše".
Drago bimi bilo kad bi konacno ovako nesto zazivilo u ovoj zemlji i da konacno prednost dobiju SPOSOBNI pa ma ko oni bili i kako se zvali a ne podobni.
mi trebamo omladini prepustiti sve.........pametniji su od nas
trebate da budete pametniji...da unaprijedite ekonomiju..stvarate radna mjesta i da se nezamajavate nebitnim stvarima...
Tesko to moze proc jer se SDA teritoriji sve vise radi po vehabijskim zakonima
SDA je zbirna imenica za skup interesnih zajednica, a zatim i svakog pojedinca sa konkretnim ličnim interesom radi kojeg se on i nalazi tu. Davno je to prestao biti narodni pokret i postao kartel i pseudofeudalni klub gramzivih minderpuza. Oni bi najrađe da naši ljudi šene ko pudlice, a oni im ubacuju mrvice. Kakvi oni i vehabizam, predislamski arapi bi se divili nivou džahilijeta u društvenim odnosima koji su postigli. Plemenska horda.
Vidi se da ste jis mladi i zeleni za Bakira,Scepu Kepeca iz okoline Gusinja i nihovog koalicionog oartnera u izdaji i pljacki Bosne,,😎
Vi kao i politicari "trebalo bi", " mislimo", " izjavljujete i samo izjavljujete,. Odite po kaficima cucete izjava svakakvih, a rada i interesovanja nigdje.