Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil je sposoban za vodenje funkcije koju je obavljao,cist dokaz je da su radnici zalili itekako kad je napustio firmu koju je vodio veoma uspjesno.Nazalost u pogresnoj je stranci i zrtvovan je od tih istih
Nije zrtvovan od stranke, napakovali mu stranci i domaci poltroni kako bi se dograbili vlasti
Fadil cak i nije sporan jer je on obavljao funkciju a nije imao prijasnjih osuda. Ovi su svi osudjeni prije stupanja na neku od funkcija u tome je problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nekad nisi mogao biti ni portir ako si osudjivan, a sad mozes biti ministar. Zato i jesmo na ovako niske grane spali
Bogami, prvi Alija uđe u politiku kao bivši osuđenik. Kasnije svi za njim.
Sad je svima jasno zasto je Fadil sklonjen i jos mu namontiran proces od izdajnika. Sve ok, ali haram bilo Konakovicu za sve sto je uradio zadnjih 2 godine. Unistice nas da se necemo oporaviti decenijama.
Hahahahaha .... citaj ovo narode i samo dalje sutite i trpite , a mozete se malo i sagnuti ....:(
Fadil ni po čemu ne pripada ovoj skupini. Doći će vakat kad će njegovi dželati i Marfi biti kažnjeni za ovaj udar na Bošnjake i nevinog premijera.
Mogu , cak i pjevaju i pjesme izbacuju uz to .
Može u BiH sve raj za kriminalce.
Mogu, ako im SNSD i HDZ dozvole
Bosna je zemlja iz bajki. Tu je sve moguce.
Why not hahahaha Boze moj dragi
svi krivicno gonjeni ili su na interpolovoj potjernici moze u BiH sve
Kod nas moze sve.
More u Bosni sta hoces kako hoces
Tekst pocinje sa Fadilom, iako u vlasti ima tuce politicara sa presudama za krivicna djela, i tcrdi se nesto sto je u domenu proricanja buducnosti, da li ce, sta ako isl. Imate li vi na Klixu ozbiljnog novinara, za razliku ovih sto evo tri dana vijesti zapocinju naslovima najvecih pop-rock hitova bivse Juge?
Cuj mogu li? Pa 30 godina to rade, samo slijepci (narod -ovce-stado) to ne vidi. Bitno je da je "naš"!
Trebalo bi da sve vodece pozicije u vladi rade bez naknade. Tada bi lopovi preselili u kriminal gdje su I ranije bili.