Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vidite da je istina da u okolini Rogatice i Višegrada u nekoj planini imaju kampovi za obuku.
ja koliko znam FBiH je već puna takvih, samo se u nas i u Iranu slavilo raketiranje Izraela.
@StarM0N samo su se u Jasenovcu maljevima okončavali životi stotinsma hiljada ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To si kampovi sto je Helez vidio. Dovoljno je da Helez pogleda oni pobjegnu
Helez je vidio i BiH dronove
To znaci Helez bio u pravu za kampove
Veliki rat se blizi. Mislim da nece ostati nikakvi zapisi iz nase civilizacije. Kada se rodi nova civilizacija, pitat ce ko smo bili. Zivot je lijep
apaurin i brzo na spavanje, nekima treba zabraniti i dumanje
zatvorite i bacit kljuc takve vise nikad ne pustiti na slobodu
Uvesti vize hitno za zemlje prema kojima i EU ima vizni rezim. To je i uslov za pristupne pregovore, niko nece da kaze da je prilikom potpisivanja sa EU ukidanju viznog rezima sa BiH, potpisano da se vremenom moraju uskladiti vizni rezimi, ako se to ne uradi vratice se vizni rezim, tako je i sa Srbijom.
Ništa nema od uvodjenja viza prijateljskim zemljama.
Kod nas su bili na obuci iz korupcije
Mora se priznati da su Rusi umalo izazvali prevrat u SAD-u, ali se mora priznati i da su Rusi nakon toga od SAD-a na poklon dobili rat i da se otad prevrcu u snu kada neko spomene SAD i pitaju se sta im je to trebalo... Kompleksi su cudo, politicari bi morali biti korpulentni, a ne ko Hico i Putin, pa se lijeci na narodu...
Trebali bi pohapsiti pola Amerike zbog destabilizacije cijelog svjeta.
Gdje u BiH?
srbija je proruski igrac i generator nestabilnosti, ne prezaju cak ni od teroristickih akcija na tlu susjednih suverenih drzava kao sto je Republika KosovA. Podhitno ispitati ove ozbiljne navode i pohapsiti beogradske agente na tlu BiH!
Ok brt
Opet srbija planira teroristicke napade, istražiti i pohapsiti sve na teritoriji BiH!
Nema nikakvih problema, to je osudjeno na propast ako su ih tamo obucavali. Evo recimo Rusija ne moze ni sebe zastititi, a ovi ostali se ili bezuspjesno odvajaju od kasne 1995 (RSh), ili prave budale od sebe (Srbija u Banjskoj)... Najsmjesnije mi je bilo kada se Srbija branila da su oruzje za teroristicki napad u Banjskoj uvezli iz BiH (iz Tuzle) :) :) :)
Jel vidio Helez kampove u Maoči?????Nije,ne smije nitko živ primirisat tamo!!
lažeš kao Dobrica Ćosić
6,75% U trokutnjaka Čapljina-Posušje-Prozor je te rori sti čki kamp
Ispitati lokacije kampova, ko su povezane osobe s tim kampovima u BiH, procesurirati te osobe, a ko nije drzavljanin BiH, protjerati iz BiH!
Odmah poceti sa kontrolnim punktovima u Moldaviji
Kad naprave neko srabje onda su iz BIH.recote koja nacinalnost kad se vec insistira na konstitutuvnosti.npr.Srbi iz BiH.
Vi iz 23% inače insistirate na tome da u BiH ne postoje nikakvi Srbi, nego da su to sve Bosanci pravoslavci. Sad pak kad rade nešto loše, onda se pravi distinkcija, i ipak su Srbi. :D
Bosanski Srbi.Pravoslavci.=Bosanci.i u Beogradu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)