Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Dodik "glavni ruski motor" u BiH, onda je Čović u najmanju ruku aspuh.
Kad ce ovaj napaceni narod shvatiti da je uloga Dodika da svojom licnoscu skrene paznju sa sustine problema - kontinuiranog rusenja drzave, nesto slicno kao sto je visokoobrazovani Seselj preko noci postao primitivac dok sve to Vucic izvrsava na terenu uz podrsku desnicarske medjunarodne zajednice (mađara) koje guraju Rusi...
@mdm Procitaj ponovo pa vidi da ni Hrvati nisu glasali za sankcije Rusiji uz srbe, a ne samo moj komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto se mene tice svima Mater Lopovsku ..
Mater Lopovsku mi više vuče na makedonsko ili bugarsko ime
ruski je maligni a schmidtov CDU/CSU antiislamski stiftung neonacisticki je bio prirodan divan ?
CDU/CSU su ti vise poput SDA, konzervativni. Samo sto je njihov problem taj sto se jos nisu dovoljno hljeba najeli da bi prihvatili potpuno muslimane, ali ce i to doc tako sto preimenuju se na DDU/DSU nebil se distancirali od crkve
Na žalost, i u BiH i u RH gura se neka antiruska propaganda i još se to povezuje a antisrpskom histerijom. Sjetite se 91.: Rusi su bili za razumno rješenje i nisu Srbiju gurali u rat. Za razliku od Zapada (Amerika, Engleska, Francuska) koji su otvoreno poticali Srbe da uz pomoć JNA ovladaju Jugoslavijom (bez Slovenije). Rusi su naša slavenska braća i sigurno nam više misle dobro od anglosaksonaca.
Pozivam sve narode, Srbe, Hrvate i Bošnjake da zapišaju politiku i da uživaju u životu, da pokušaju nešto ostvariti, neko lijepo putovanje obezbijediti, neki fin auto priuštiti sebi, malo se zabavljati, život je kratak.to što navodim odavno su ostvarili političari i za njih je to sitnica, ljudi imaju helikoptere i sad bi da se narod malo ubija, da se zera rahatluka baci u vodu i da se stvara još veća bijeda. U pamet.
samo da kazem da je kucu u kojoj se nalazi Ruska ambsada poklonjena ambasadi od Bosnjaka koji im je izdao tu kucu.
Kao Klix bi trebli ugasiti sve komentare zato što podrijevaju ovu državu. Ovo je puno prekodrinskih govana i domačih izdajnika koje nikada ne bi dopustili u svojim totalitarnim državama
Dolazili u ratu i pucali po civilima Dolaze i sada i seru po civilima Bravo jadna drzavo
U vidu teroristickih napada na BIH pomocu vlasti manjeg BH entiteta
Činjenice govore da su Srbi Rusima interesantni isto kao i bošnjo Turcima..Svu će im šuplju prosut a ono od čega se živi NOOO....Balkanski kretenima će prije metar u guzicu nego cenat u glavu
Prestao čitati nakon prve rečenice. Još jedan tekst nekog kmečavca iz redakcije.
Iskreniji su Rusi u svojim namjerama od ovih Zapadnjaka tipa Kristijan Schmidt-a. Evropa nam ne zeli dobro
Nek ti Dodik i Putin žele dobro Keru retardirani
Srbijanci i bosanski pravoslavci koji podrzavaju Putina i njegovu filozofiju trebali bi upitati stanovnike u evropskim zemljama, koje su prije pada Berlinskog zida bile pod ruskom cizmom, sta misle u Rusima.
Ovakva Moskva, sa ovakvim postupcima prema svojim građanima koji ne misle kao vođa, sa ovakvim brutalnim ponašanjem prema svom prvom susjedu, kada bi pobijedila u ovom hibridnom ratu protiv zapada, koji je ipak svojim građanima do sada pružao lijep život (pa ne bježe izbjeglice iz Sirije u Moskvu, nego u Minhenu), onda stvarno nije ni bitno hoće li neka budala posegnuti i za nuklearnim oružjem. Ide moj stančić u nebo, ali leti i njegov dvorac.
Treba se okrenut Rusiji i Kini, izgladit odnose sa komšijama... a nek zapad bude zabrinut kao i inače,,, ionako nas doživljavaju ko stoku. Postavit im ultimatum, ili konkretni potezi ili protjerivanje iz države takozvane elite zapadne... Mi im se naguzili, samo da bi dobili malo bespovratnih donacija iz fondova... more mršššš. Može se sve ostvarit svojim radom, trudom i pameti, a malo mudrosti nije na odmet..
@glas razuma ako si ti taj glas razuma bolje da nas nema kolektivno,debilu maloumni jbt Putin a ti njega
Inace imamo dosta dodirni tacaka sa Rusijom i mi iz federacije i iz republike srpske
PROBUDITE SE BOSNJACI JOS UVIJEK NIJE KASNO !