Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvinite, ali mislim da ima mnogo više naših ličnosti iz historije koji mnogo više zaslužuju MOST nego Balašević koji i nije iz Bosne, a oni ni ulicu ovdje nemaju.
Navedi nekog
Nek je ostalo ime Skenderija bolje je
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Boga mi Maricu tebi politika dobro valjade,sebe si obezbjedio dobrom platom,svo troje djece si zaposlio na državni i kantonalni budzet i samo palmudiš iz šupljeg u prazno.MRŠ
kakav debil je ovaj Zvonko... radi nesto korisno za 4k mjesecno
Mostu treba dati ime nekog našeg znamenitog junaka branitelja npr. Juke Prazine.
Moj Mariću, predlažem ti nešto konkretno i korisno. Iniciraj tačku na skupštini o čistoći grada od tramvaja, do punih kontejnera, nepokošenih parkova, nikad gore. To građane zanima, a ne besmislice.
dajte bar jednu zgradu na u tibri da nazovemo po njemu
Skender-bega Mihajlović ?? hahaa
Ja bi ga nazvao po StIpi Mesiću. Čovjek je razotkrio sve planove Tuđmanove hrvatske. A uzpejci ni pjenili.
Čovjek je pjevao i bavio se muzikom za svoj ćeif. To što je bio razuman čovjek i razlikovao dobro od zla, svak čast, ali ovo što lupa ovaj vječni političar je glupost. Inače, imena ulica i slično treba davati po broju, kao u Americi, i neće biti podložna mijenjanju kako koja garnitura bezveznjaka dođe na vlast.
Sto ga bosnjo zna pretjerat ne zna niko, mnogo znacajnih ljudi imamo NASIH koji nemaju ulicu, most, trg, dosta vise sa ulizivanjem
Zašto se nigdje u tekstu ne spominje naziv Eiffelov most po kojem je takođe prepoznatljiv.
1490 most napravio Skender-beg Mihajlovic, covjek 2/1 a vi bi da mu mjenjate ime...
Fascinantno da se raspravljamo oko imena mosta pored toliko drugih problema oko sebe.
Dobra odluka, pozdravljam. Bolje dajte ime po našem Mustafi Busuladžiću koji je bijo heroj Allah ga u đenet uguro.
Most Bakir Izetbegović
Sta ocekivati od vas? Djordje je ipak pretesko ime. pa makar Balasevic I on bi vas shvatio, sto je jos tuznije