Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OCIT PRIMJER , jel sada vidite razliku izmedju nacionalistickih politika i normalnih zdravih politika , Mostar se svakim danom sve vise urusava dok Sarajevo hvala Bogu sve bolje i bolje ! Samo vi glasajte za SDA i HDZ "za svoje" pa nek vas truju, nek rakove dobijate i na kraju nek posalju da vas prebiju!
ZNACI PRODAO BH TELECOM , ALUMINIJUM , 0 KM AUTOPUTA NAPRAVIO , 30% POSKUPLJENJE GRIJANJA (GASA) , EGZODUS STANOVNISTVA , MOSTAR KONTEJNER POSTAO U JEKU SEZONE! masAllah Novalicu , i jesi za novog mandata da nas dotucete ti i SDA
@Kattana da jeste potpuno si u pravu.. 21 vijek redukcija vode protesti javnih prevoza itd. Sve politicke opcije u bih su iste i svi isto rade za svoj dzep i ne hvali ze ljevicare jer oni su ljevicari sano zato sto nemaju mjesta u desnicara.. Sve je to ista bagra na cjelim balkanu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
smece istovariti u parlament...smece smecu...
Jedino je sigurno da se skutorima nece istovarit'...kao i migranti...samo istovaraj u Bosnjacki dio
Ovo nisu mostarci. Ovaj polusvijet vidi Mostar kad pođe u srednju ili nedo bog kad im pukne slijepo crijevo. Sve oko deponije le nelegalno napravljeno. U bivšoj jugoslaviji je bilo zabranjeno tu graditi radi deponije i radi tvornice bojnih otrova.
Taj grad je podjeljen. Treba i smeće podjeliti
sve se gleda preko politike,nažalost...šta očekivati ?da većina zaštiti manjinu u bilo kom smislu?iluzija..
Tako je. Nedajte se Mostarci! Nedaj se Ivane od oca Mehmeda i majke Sefike, nedaj se Nenade od oca Dzemala i majke Munire, nedaj se Dragane od oca Serifa i majke Jasmine!
@Jedi_knight ne daj....
Robert Tako je ali ko ovdje pise onako kako mu pravopis kaze?
Stvarno ovaj Mostar kvari ugled BiH. Uvijek neke negativnosti.
smece ce svakako biti odlozeno na neku deponiju u BiH
Na skenderiju ili pred smrdljivi sud ..☝️fujjj
Sramota šta rade ljudima :( zulum teški
@SemperFI a sta im rade. 1960 uborak je otvoren i tu niko nije imao dozvolu da se naseljava i posto je u nas seljakluk bivsi radnici pravili kuce bez dozvola i sad kuku lele.
Ovaj vikend bio u Mostaru: grad prezakrčen od smeća, sve smrdi, turisti se zgražavaju i žele što prije otići. Dakle, samo onaj ko je maksimalno glup može reći da mu je svejedno šta se dešava sa smećem u Mostaru (što kažu ovi prosvjednici). Bio mulj otrovan ili ne, policija treba omogućiti odvoz gradskog smeća u Mostaru na deponiju, inače prijete zaraza i bijeg turista
@kolorit Treba biti teska budala pa godisnji trositi u frankenstajn kvazi drzavi ,svaki dan citam o maltretiranju kod tunela Vranduk ,sad citam da ce poceti i novo maltretiranje na najfrekventnijoj dionici u Hercegovini na potezu Konjic - Jablanica tunel Crnaja sve u jeku sezone godisnjih odmora ,satrase nas Bakirovi neimari ,infrastruktura ravna inteligenciji nasim plemenskim zajednicama iz sva 3 tabora.
moze mi neko odgovit jel ista situacija u citavom mostaru ili je ovo samo na jednoj strani?
Nema meni ove strane dok je smeće na drugoj strani