Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li bi ikada neka firma bosnjaka mogla dobiti da bude dobavljac sveucilisne klinike u mostaru?
Bošnjačka firma je u pitanju. Istočni Mostar.
Hint, Bingo u Neumu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
preko napacenog naroda prave seme, ko ce se vise utalit.. ovaj umihanic ima 5 funkcija, sa primanjima preko 15 hiljada mjesecno...
Ma nije namjesteno haha
UZP firma HDZ-a? Vidim da je sa desne strane, u ulici izmedju Vukovarske, Kralja Tomislava i Mate Bobana ulice.
Firmu drzi Bosnjak. Pa jel tesko uzeti dva minuta i pretraziti google?
HDZ tajkuni kontrolišu farmaceutske i medicinske nabavke. Uhodana kriminalno stranačka ma fija.
Izgleda da oni sve kontrolisu!
Na četvrtom tenderu se nije prijavila kompanija koja je prošloga puta uložila žalbu, a riječ je o kompaniji Siemens Medicina d.o.o. Sarajevo.
svi za tvorza.
SIPA, FUP, Tužilaštvo, molim, izvolite!
Sve je to "po zakonu". Siemens je odustao jer nisu htjeli da tender opet ruše zbog medijskih natpisa i toga što se ljudi pate bez toga.
Sredio ambasador Marfij?
U toj kompaniji i jeste problem, zna se čija je. To što su žalbe usvajane ranije znači samo da ponude Inel Meda nisu bile zakonite. 2 + 2 = 4
Sledi li žalba?
Naravno!