Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cela BiH je slucaj. Ne postoji nakaradnija drzava na svetu. Sad mi je jasno zasto je zovete "jedna si jedina".
Treba njima svima jebat dobro mater pa ce onda radoto svoj podao za koji su dobro placeni
Te ljude treba izolirati iz drustvenog zivota i ostaviti ih da razmisljaju o politici same ili u krugu njihovih porodica. 😒
Neće oni sami sebi ništa ukinuti ljudi moji dok mi imenom i prezimenom za sljedeće izbore ne pometemo sve te neradnike i uvlakace u guzice šefova. A onda je svizac Phil zamotao čokoladu...a mi se probudili i vidjeli kako se ništa pod ovim BH nebom nije promijenilo....niti hoće ..
Forza "Slućaj"! Odakle si brate? Iz "slućaja" brato!
hdzpolitika je sve pretvorila grad, zupanija, drzava SLUCAJ.... slijede ih snsd sda, pa dalje
Hajdučka pljačka iz 1875 nije bio ustanak
Nego ne vidim da klix pominje obelezavanje 144 godine od hercegovackog ustanka. Zasto se to ne obelezava na nivou drzave BiH?
Teško je s frustracijama secesionistički nastrojenim Hrvatima, koji nisu ostvarili svoj plan o entitetu koji su zamislili.
Ove dvije stranke se slažu da se u svemu ne slažu, ali da moraju da uđu u vlast, da se birači ne bi razočarali i da se ispoštuje volje birača.
Treba im povećat plaće,paušale i ostalo da ih ovce opet mogu birat
@Pupak2 Danas je bila vest da se u Skotskoj nudi 25 hiljada evra za cuvanje ovaca. Taj posao u BiH radi Incko.