Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''Krankenschwester ''ima duplo veću plaću nego naši liječnici.
Udjes u UKC na hodnicima sibaju med sestre i braca, doktori, sudaraju se, guzva gdje god pogledas bijeli i plavkasti mantilici, budes pacijent u krevetu i dodje ti 4 radnice, jedna radi, ostale pricaju, trkeljaju, traceve bacaju, keslaju se, mobitel cackaju i odose. Nema toga u Dojclandu, ne treba njima glasacko tijelo u bolnicama i javnim ustanovama.
Imate zanat u rukama koji je sve vise trazen u EU i sa kojim se bez problema mozete uklopiti i vi ovdje se patite i kukate ? Ja bi vam za kaznu smanjio plate :D
Predjite u Bingo za 550 km
Konaković je kriv 🤣🤣🤣🤣
pa budi odmah krankenschwester sta se boris protiv vjetrenjaca u BiH ? Od patriotizma ne mozes placati racune i jesti, to su pametni odavno shvatili.