Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dan u Paper Moon na Grbavici ovaj poštenjak ispija kafu sa Amirom Zukićem...
banditi
Ne moze se povuci. To su ublehe Semira Efendica koji se nije povukao sa mjesta nacelnika nakon sto je na pravdi Boga usmrtio neduznog dedu-pjesaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lupate gkuposti perete se a sve ate znali, Semir se zivotom borio da ga ponovo imenuje za direktora prozivao Vladu KS zbog toga
zna to Novi Grad
bandicu pitaj semira hoce li se on povuci kao kandidat za nacelnika jer je usmrtio covjeka sa automobilom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka cast na iskrenosti...ovaj covjek je srcem patriota grada i ne zapostavlja srednji stalez gradjana ....sretno do pobjede
Kad bi se čovjek malo vise zarovio vas 90% ne biste bili na slobodi a kamoli obnasali vlast
Sta je sda ovih u h lj u p a stvorila to je za ne povjerovati
Ako nista drugo zivi i planira i dalje da zivi i Novom Sarajevu.
covjek dao ostavku imali drugih moralnih primjera iz drugih stranaka
hoce li narod nova lica da preuzmu ili stara protracena imena, sada je pitanje?
Idemo Bandicu
Cuj kolateralna steta sukoba u NiPu a nosilac liste SBIH, svasta.
ne kontas jer ne pratis
Bendiću , nije istina imate dopise koji su vam poslani i upozoravali vas. "U trenutku formiranja listi mi nismo znali da se protiv njega vodi neki krivični postupak, to je za nas također novost i očekujemo da gospodin Begović se zbog ovog postupka povuče sa liste.
Čestitke za POTEZ Omera, Čestitke Semiru Efendiću i SBiH- POKAZALI STE i DOKAZALI KROZ DJELA DA JE VASA POLITIKA DRUGAČIJA i bliža NARODU od DESTRUKTIVNE Trojke iz Konjica i Bakinica! Efendiću stanovnici Novog Grada OVO NEĆE ZABORAVITI!!
SDP- Bivši dir. Domova zdravlja Abel(SDP), i koruptivni snimak na kojem njegov vozač govori KANDIDATU ni B ti pomoć ne moze, samo Abel može. Sve to govori kandidatu kojeg su kasnije zaposlili za vozača hitne! Sada je SDP stavio Abela Baltića (SDP) da bude NOSILAC Izborne LISTE za općinu Novi Grad, redni broj 1./ Sead Škaljić i Jasmin Skorupan proglaseni su od strane SDP kao glavnih KRIVCI sto Bogicevic nije imenovan za Gradonačelnika,SAD su ČLANOVI SDP-a!
NiP- Konakovic OBJAVLJUJE na svom fb.profilu, kako ce POKRENUTI istragu zbog ceka je na konkursu za vozaca u Zavodu za zdravstvo KS primljen Nermin Kapo član NiP-a, a ne Adnan dijete SEHIDA... p.s. Rezultat njegove BORBE za SEHIDE je da je Nermin Kapo stavljen na Izbornu listu za općinu Centar pod brojem 6! Ogoljen je NiP- Nepravda i Podvala do TEMELJA...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa covjek na listi stranke za bih, a keiv vam Nip, ima li za sta da vam nije kriv Nip. Nije ga Nip stavio vama na listu, a ti Bandicu imas clansku SDA centar, a kofol si kandidat Stranke za bih, de bolan..
Nazalost, najbolja opcija za glas. Bar nece Benjamina koja je SDP kadar kao Tanovic. Ta zena je bas najveci laznjak...
jel ovo onaj lokventni od neki dan ???
jest jest hahahaha
pa ocel jedna osoba iz trojke se odazvat debati?
ili im je Hadzifejzovic jedini medij? koji nj ne pozove drugog kandidata...
pitaj to semira efendica.on nije odlezao ni dana zatvora za gazenje nemocnog starca
Navedeni gost se na prvom pitanju vec upalio i pocinje da se raspravlja i pasivno napda voditeljicu programa, toliko o njemu i njegovoj kulturi.