Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protestovati ispred institucija BiH koje ne priznate je nista drugo osim budalastinja u Dodikovoj reziji. MUP je ispravno postupio.
onaj kacavenda je bas napastvovao komsije kada su bili mali...pa su toliko psihicki poremeceni...yebo ih lopov dodik...
Srpski svati verzija 2
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pa naravno da im nisu odobrili.Pa majka mu stara,ne možeš tranzitom sa traktorom.
Pa nece valjda dopustiti da oni koji su 4 godine drzali Sarajevo pod opsadom, ubijali gradzane samo zato sto su Muslimani, i harali i popljackali sve u Sarajevu, od prodavnica, firmi, naoruzanja od drzave JNA, Civilne zastite i ostavili nas goloruke da se branimo od agresije. Sta su drugo moi da racunaju.
Normalno da su pravilno postupili. I ovi mislili da mogu mirno doći u Sarajevo i da protestuju u gradu koji je bio opkoljen od strane istih, narod to ne bih nikad podrzao. Bošnjaci smo, pa šta?
prc milojko
hebiga nista od sendvica 🤣
Koliki moraš biti idiot da zbog nekog političara protestvuješ hej. čisti debilizam. haj razumijem rodbinu komšije...al narod da zbog ovih mafijaša želi proteste..nestvarno. protesti su jedino razumni ako su zbog toga da ih se skine s vlasti, mamicu li im
Hoce dodo da zapocne drugo poluvrijeme meni se cini. Bujrum bujrum, samo se izljubite kad krenete 😉
koji debil moras biti da stitis nekog ko je ulaskom u politiku postao milijarder,sve posteno eeee isprani mozgovi nikad pameti doci
Što je najsmijesnije i da je bio skup nebi ih niko ni dirao...Mi smo kao narod merhametli samo tako, ja ovo nisam vidio.... Ko Got nas je tukao mi uvijek Nece Nece. I mi smo ozbiljna dijabola.
Nek protestuju na ispred table gdje kazu dasu protjerani, tu im je granica
Da mi dodju ispred vrata oni koji su mi mladost uništili ima da skupim pola tone dobrog kamena i da gadjam ako im bude odobreno pa to je strašno ja imam traume od chetnika
Dodik maskota balkana, učini dan zanimljivijim. Hahaha
Nek se okupljaju u BL. Srbi iz Federacije svakako nemaju pravo glasati za Dodika zbog istog pravila koji sad uporno brani.
Bilo bi puno da se dva puta u 7 dana veličaju srpski vladari 😁
Nikakve proteste podrške bilo kojem političaru niti bilo kome optuženom za ratne zločine ne treba dozvoliti!
Ovi ratni veterinari RS su mi nejasni dibidusNisu nikad protestovali kada su im saborci dobivali kzan na sudu bh za ratne zločine a sada se nadigli da brane Dodika koji im je sve uzeoIma para %da im isplačuje borački dodatak sljedeći 20 godina.Lud narod 110%