Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta cekas imas jednog sto svaki dan prijeti ratom ovo ono nogiraj ga
Mile ima jak uticaj na svoj narod i prijeko je potreban americi kao i bosnjaci naklonjeni americi. Oni nas drze suprostavljene tako da nijedna strana ne moze mrdnut bez amerike. Idealna pozicija za USA, za sve ostale je katastrofalna kao sto se moze vidjeti koliko smo zaostali otkako smo pod americkom okupacijom
Klix/HNS portal neće da piše o protestima ispred OHRa.
Reče čovjek koji je otvoreno tjerao trojanere da 'završe' nekoliko sda poslanika. :)
Ako misliš da je samo SDA korumpirana,grdno se varaš Marfi,pitaj nekog u Hercegovini ,jer ili neznaš ili nečeš da znaš,šta je sve HDZ uništio firmi i koliki su ostavljeni dugovi,jedino se u Hercegovini nikom ne sudi za korupciju,a sve uništeno i opljačkano.Tako isto i u RS-u.Tako da,ako če te pravit red onda ga pravite kako treba
Korupcija rak rana društva. Iskorijenit je bi značilo prvenstveno promijeniti mentalitet ljudi koji je podešen na porodične i jaranske talove.
Kako nam mažu oči stvarima u koje su upali neki naši slabići, a vamo pripremaju teren da državu rastave na proste faktore. Kakvi licemjeri, da Bog sačuva.
Pa pocni od uzp Dragana Čovica on vam je broj jedan po opljačkanom i unistenom BUDALETINO američka, et narod lud i nevidi vas cilj, ISLAMOFOBU
Vidimo ,Valjda zato forsirate osmorku i Nikšića zvanog Fen-Dong traktor :D
svi ovi derpe se ljepe oko dragana čovića , očito dobro daje zicagu. a inače je nešto feminiziran u zadnje vrijeme
Aha a HDZ/SNSD i ne znaju šta je korupcija. Samo SDA je upoznata sa tim pojmom ?
MA UNAPRIJED ZNAMO DA ĆETE DODIKU DATI NEŠTO VELIKO KAO I UVIJEK DO SADA. OVO DOGOVORITE SE (OKO RASPODJELE IMOVINE DRŽAVA .- ENTITETI)! - NIJE NIŠTA DRUGO DO POZIV DODIKU DA NASTAVI PO SVOME. JEDNOSTAVNO PO ONOJ FORMULI MAĐARSKOG MVP: AKO KRŠĆANIN NEĆE PODRŽATI SVOG ČAK I HRISTJANINA, PA KOGA ĆE DRUGOG - IONAKO NE ZNAMO ŠTA UČINITI SA 2 MILIONA MUSLIĆA U EVROPI.
Uvijek su korumirani oni koji su na najudeljenijem ideološkom spektru od USA. Ovdje su tzv korupcionašku antimuslimansku kajganu spremali još od Dejtona. Zato su danas u percepcji običnog čovjek Bakir i SDA simboli korupcije i lopovluka, a Čović je nosilac evrop. vrijednosti. To što su Dodik i Čović barem 10 puta pokrali više od Baketa i SDA - to nema ko reći. Uvijek se priča o bošnj. korupciji aktivira kad treba slomiti novi pršljen na bošnjačkoj kičmi.
Izgleda korupcija samo među Bošnjacima. Srbi i Hrvati čisti ko suza. Bošnjacima sankcije i crne liste, a Srbima i Hrvatima pismena upozorenja. Ustvari Hrvatima ni to. Oni su ko polarni medvjed. Sve im je ovdje dopušteno.
Ako je samo korupcija, koja postoji, jedini problem a nacionalizam, fašizam, rasizam i segregacija nisu onda svaka čast na imaginarnoj borbi koja nikada neće biti završena. Što bi neki rekli neka se samo kao nešto dešava a suština ostaje ista, zakonodavstvo postoji ali nikada ga se neće provoditi, što je vama idealno. Te jedno te isto a rezultata ni na mapi.
Sram i stid da te bude mesetaru! Dodik vise od decenije rusi drzavu, krade, manipullira a vi cutite. UZP Covic i druzina muzu drzavne resurce i davaju ih Hrvatskoj, opljackali su Aluminij, Sume, Hidroelektrane, sve zivo, a vi sa njima zelite vlast da pravite. Sram da vas bude!
Amerika zeli sprovesti holokaust nad bosnjacima kroz nametanje zakona koji bi bosnjacima dozvolio biranje samo svog clana predsjednistva
pitanje samo zašto amerika i ured za korupciju ne djeluju na cijelom teritiriju BiH nego samo u Kantonu Sarajevo, tamo gdje vladaju HDZ i SNSD gdje i jeste najveća korupcija tamo nesmiju