Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjelasnica se mora zastiti zbog pitke vode.
Samo plijeni, do zadnjeg conjka sve kupi sveeee
Kakve vode bolan,vidis da je grad napravljen gore.
sta kaze Bakir ? i Zahiragic i DIA ? nista klix ne pitate ? ipak je Berilo u glavnom odboru SDA , mislim to je u SDA privilegija kada te hapse i plijene , moze za predsjednika sada
Pa jarane covjek je bio u svim strankama
A to je ta politika daj onoga ko donosi glasove stavi na listu, stavi u glavni odbor itd i obilo im se to o glavu na prošlim izborima. I neka su izgubili kada podržavaju ovakve likove mada je ovog konkretno podržavalo više stranaka u koje je tokom godina prelijetao.
Zabacivac ne lupaj ja nisam na vlasti obican covjek 70 posto RVI demobilisani borac zaposlen ko viljuškarista. Nisam covjek koji donosi odluke niti izvrsnu vlast. Ne namjeravam u politiku niti sam pri sudstvu ni pri policijskim organima. Govorim da sam od tih koji inaju moc i poluge vlasti sta bi ja radio sa ovim kriminalcima. A polako kako ovi rade puci ce kad tad doce i civilna vlast. Tek onda im se tesko.
Malo ih je na Bjelašnici zakonski stečeno!
OD ONAKVE LJEPOTICE,BJELAŠNICE NAPRAVILI SU KATASTROFU.FUJ
Evo kako su begovi iz zna se koje stranke zamišljali fildžan državu.
ibro se osilio pa zasmetao. maknut ce oni njega ovako ili onako. problem je sto ce tu doci drugi koji ce da pogoguje nekim drugim. i tako u krug. nema ovdje iskrene namjere u borbi protiv korupcije.
samo u rejonu pod okuoacijom HVa nea kriminala tamo je sve med i mljeko
Kao bivši borac ARBiH kažem da većih ublehaša, grebatora i poltrona vlasti nema od ovih boračkih udruženja. Kakvih 6 udruženja u onolišnom Trnovu? Osnivaju se da bi se preko njih pare prale i izvlačile iz budžeta kroz razne nazovi projekte
nadam se da ti nije dugo trebalo da dokucis to.
Gdje je sad Bakir. Jel i za ovo kriv Covic sto mu se popusta.
Ako je on iz siromašnog Trnova 3 miliona macnuo ne smijem ni pomisliti koliko ovi iz "bogatih" općina imaju.
Malo je toga na nacalniku kako Trnova tako i ostali. Vecina imovine i nekretnine se nalaze na nekom od clanova uze porodice. Istražite vi to lako cete vi njegovo zaplijeniti.
Sve šehidske porodice koje je HARIS TRNKA teško financijski oštetio preko namještenih konkursa kao i svi koji imaju bilo kakve informacije vezano za njegov u čaršiji opće poznati kriminal, nemojte pričati okolo već ga konkretno PRIJAVITE na telefon 080 054 321.
Uskoro ide hapšenje i oduzimanje imovine od HARIS TRNKA. Prije toga je živio u srpskom stanu koji je nezakonito prosvojio dok je bio direktor stambenog. Samo za 7 godina na poziciji direktora HARIS TRNKA je kupio ogroman stan na Malti i kupio je višemilijunsku vilu u Neumu koju je uknjižio na ime svoju sestru.. SIPA, FUP I MUP da istaže sva njegova zapošljavanja preko namještenih lažnih konkursa, a bio je zaštićeni svjedok u vezi zapošljavanja što je zloupotrebio.
Uskoro ide tvoje hapšenje i oduzimanje imovine od HARIS TRNKA. Za samo za 7 godina na poziciji direktora kupio je.ogroman stan na Malti i kupio je višemilijunsku vilu u Neumu koju je uknjižio na ime svoju sestru.. SIPA, FUP I MUP da istaže sva njegova zapošljavanja preko namještenih lažnih konkursa.
Stvarno ovu SDA treba proglasiti udruzenom kriminalnom organizacijom i ugasiti.
SDA demokratija!!,,to im je bila parola 90 tih!!,,haha
Vi trebate sve na Bjelašnici pohapsiti, ne njega niti samo njemu imovinu plijeniti.....pohapsiti svu kremu koja nam odozgo u vodozaštitnu zonu Darajeva isporučuje uredno svoje jet-set fekalije