Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU se ovdje zakopala do vrata
Ovo je samo malo otkrivanje stvarnih namjera EU u BiH. Suljagiću, jel' misliš da njima ovi podaci nešto znače? Je li stvarno misliš da oni nisu znali ko je tu ukopan?? Ne budimo naivni!
Kod koga se zakopala?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Polaganje cvijeća, pucanje na policiju uz pasoš Kosovara, Litij, dolazak Sholzca, mnogo znakova
@bjezi mujo koliko te noge nose
@katozlato boravak nesica u rusiji dodika kod putina pobjeda trampa u oktobru sve se poklapa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad je meni jasno sto su posjetili groblje ratnih zlocinaca, pa sve je do Litijuma
Ko vas pita za litijum? To je u Republici Srpskoj.
I Jahorina je, pa će te prodati ..... :D
Barem su nam ovi iz EU rekli sta misle, mimo one suplje demagogije kako oni nas zele u EU bla bla bla
Emir rusi srpske mitove :)
A u Potocarima ukopani samo civili. U Bratuncu su sahranjeni i civili nastradali u ratu, to su činjenice. Niko iz Sarajeva nije otišao i polozio vijenac tamo. Niti smije. Postajete kao zidovi . Gori ste od Dodika, što sam dugo smatrao nemogućim.
Zar ima ljudi, među bošnjacima, koji stvarno misle da bi oni trebali određivat delegaciji Europske Unije kud će da ide, i kamo da položi cvijeće a kud neće? Crna Gora i Srbija također imaju kandidatski status, još duže od BiH. Pa nije EU izmišljena samo zbog bošnjaka, a protiv srba lol
Ne mislimo,sto se mene tice mogu i Slobodanu Milosevicu polagati cvijece,ali mislimo da onda ne bi trebai da dolaze u Sarajevo i Bosnjacima prosipaju suplju pricu. kako su nam prijatelji i slicno.
Izgleda da oni koji pustaju t.rsku pr.p.qandu u BiH, pored novcanog interesa, i nisu toliko piGlu kao sto se cini na prvu. :)
Dosadan si više suljagiću, na vijencu lijepo piše da je za civile, da nema zastave smetao bi bratunac, smetala bi RS. Nisam suguran da bi se protivio da su donijeli vijenac na bare, vlakovo jur u ovoj našoj državi nažalost na svakom groblju bi se mogao naći barem jedan koji je radio zločine.
Moj Emire, za litij će oni uraditi sve što treba
Do kada će KLIX nabijati tenzije u narodu a uveli su vještačku inteligenciju da navodno spreči govor mržnje! Nema goreg otrova za narod od čitanja ovih članaka!
Ne samo policajci i paravojne formacije tzv rs, vec i ruski dobrovoljci
EU, NATO, UN i SAD su zlo. Rusija je spas!
Ne zna se ko je vece zlo od nabrojanih.
Otkazati im gostoprimstvo i najurit iz države o roku 24 sata
o cemu se mi radprsvljamo a srbija i co se bore za litijum a mi ispijamo kafu i teacamo
Kme, kme.
Suljo Suljagic otac dotičnog gospodina stradao 1992 u napadu na Bratunacko selo Voljevici ukopan u Potočarima treba li zbog njega i slicnih da se osporavaju civilne zrtve iz Potocara ???
Ti i takvi su dobri za klix . Laz je klixov uspon a bice najveci pad
??? zbog cega mjenjati sto kazem da sam Bosanac iz Sarajeva ??? Kome smeta ima ozbiljan problem sa glavom. Valtere sta je Laz ??? Da je Suljagicev otac ubijen 1992 u napadu na srpsko selo i da je ukopan 2005 u Potocarima ??? prvo provjeri pa pisi. Istina cesto boli