Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E hajde, prvi sad odgovorite jeste li proveli tender u odabiru hotela, odakle pare, kolika je dnevnica predavaca i ostalih i naravno ko ovo finansira? Bas me zivo interesuje koji cete rezulatat poluciti ovim seminarom? Mozda je svrha budjenje svjesti o stetnosti korupcije? Ha?
@MEVLIDA kakav tender? privatna firma organizuje seminar, platis 150 maraka i ucestvujes. u cemu je problem?
Korupcija =vlast BH
TO MOZE SAMO KOD NAS I U ALAN FORD ROMANIMA DA SE SEMINA PROTIV KORUPCIJE ODRZAVA U LEGLU KORUPCIJE
Al nevjerujem. U jeku sranja sa coronom, nas gradjane stezu zivotom, ovi prave seminar. Pa majkemi ko je ba ovde lud vise ?????!!!!!
kad se sjetim kad sam radio u De pa primim platu i brojim ih ko ovo na slici,jes to bio zivot ,pa ostvaris nesto,pomognes i druge
Povecajte ljudima u svim sektorima plate i dajte bolje uslove za rad i tako cete se rijesiti korupcije
Kontam neko dijeli eure (po slici zaključujem)
Asim Sarajlic pozvani predavac
nazalost seminari su jedino sto se u ovoj zemlji jos radi protiv korupcije
Koje vlasnik hotela a ko predvodi sastanak?
Sta ce se uzeti za primjer korupcije u BH na tom predavanju. Mislim da ce im bit tesko izabrat bit ce na slatkim mukam jer ih je na izobilje.
U sarajevskom porodilištu je jučer rođeno 14 malih beba. 7 devojčica i 7 dečaka. Čestitamo sretnim roditeljima i rodbini.
Gosti predavaci, Asim Sarajlic i Milorad Dodik.
🤣🤣 Na jahorini gdje je sve zavrseno putem korupcije? Dobro, ruku na srce u vecini BiH sve se zavrsava tako, ali eto nekako mi je simpaticno. 😁