Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mogla je i profesorica davno ovo uvest, al onda ne moze kovertu dobit za raniji termin
Skidose katance i otvorise ograde da tamo nastave da kradu, da ulaze i izlaze kako hoce , pola vremena tu a pola u privatne klinike... Oprase narodu mozgove o svojim transparentima
A eto ovaj sistem uveden odjednom za 10 dana, nije se prije uvela i oprema i softver....ee naivko naivni...
Ukinite i "blagajne". Kakva je svrha tog dodatnog provjeravanja ako vec uplacujem zdravstvo i imam uputnicu
Svi mi uplacujemo zdravstvo pa ne mozemo u istom trenutku svi se pregledati u zeljeno vrijeme.
I zašto se dodatno plaća snimak nalaza na CD-u, 7 KM, a nema ga u šifrarniku?! U Domu zdravlja se to ne plaća.
Termini i dalje za 3-4 mjeseca
Ovi se vec odavno govori. Niste vi ovo izmislili u ovih mjesec dana. Inace, upravo ovo je uvedeno prije 30 godina na zapadu. Bolje da se poklopite koliko kasnite. I drugo, bice termini na kompjuteru a bice 30% "zauzetih" termina u t8ku dana tako da ce biti elektronska teka.
Od sutra popdne Alen Pilav gubi vd i postaje generalni direktor.
Svakako treba otvoriti klinički,al treba se znati red juce sam vidjeo previse auta u krugu gdje nemogu saniteti proci,puši se u krugu,bacaju opušci prije toga nije bilo.
Put pacijenta najavite se danas kod doktora opšte prakse slobodni su za 3 dana. Onda nakon 3 dana dodjete na red posalju vas da uradite nalaze pa svaki put po uputnicu dok uradite nalaze za jedno 6 mjeseci. Onda vas upute u bolnicu tamo cekate jos 6 mjeseci i na kraju posto je bolest uznapredovala bez uputnice idete na Vlakovo, Bare, Sedam Suma i slicno tad vam doktor više ne treba. To je put pacijenta pitanje je samo sta ce sada biti bolje bez tog puta.
Ja hodam dokorima tacno 10 godina. Na KCUS-u na 3 razlicita odjela sam lezao 4 puta. Zadnji puta prije 15 dana. Iz vlastitog iskustva mogu reci da je Seka gore sredila tonu stvari, te da je usluga na svim odjelima gdje sam bio bila jako dobra. Nadam se da ce novi direktor nastaviti tim stopama. Sistem nije savrsen, ali nije ni los. Sve najbolje ambulantama, domovima zdravlja i bolnicama. Nebrojeno puta mi se izaslo u susret po raznim osnovama da ne bih hodao i mrcvario se. BEZ IKAKVE STELE!
šta ima Zadro
zar su sveske postojale do sad? koji kriminal
Ovo trebaju svi uvesti. Zamislite da dobijete uputnicu i odete u drug grad i onda vam sestrica kaze mora biti naznaceno da je hitna uputnica. Ponovo u auto i nazad svojoj doktorici da napise par rijeci i udari jos jedan pecat. Nadam se da ce KCUS biti pokretac pozitivnih promjena u cijeloj drzavi.
Samo uposliti više doktora, ovo je obmana
Ovaj pilav izgleda kao neki ljekar u duševnoj bolnici...
Haj da vidimo i to čudo....
U sve ovo se ide s punim povjerenjem i nadom da će konačno biti bolje ali...tako je krenulo u Vojnoj bolnici.Kao, sistem elektronskog naručivanja, porodični doktor odmah zakazuje termin specijalistčkog pregleda pacijentu i uzima prvi sloboda lntermin...Ahaaam.Prvo nije radilo nikako a onda porodični pošalje e-uputnicu,ali ti opet moraš otići u Vojnu i zakazati termin.
Nek’ je otišla Seka pa makar bilo gore…
Sve se može kad se hoće. KS doživljava preporod otkad zelenih nije na vlasti.
Joj ovih SDJA botova sto se pojedose 🤮🤮🤮🤮