Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U normalnim zemljama svakoj porodici sa djetetom pripada djeciji dodatak. Nemam nista protiv da on bude veci ako dijete ima tegobe ili su roditelji socijalno ugroženi ali djeciji doplatak pripada SVAKOM djetetu u normalnim zemljama.
Ja mislio stvarno nesto vazno,reko nece li krenut,kad ono suplja koja traje godinama,biro i porodilje,al nista konkretno,odvajaju aktivne od pasivnih od 1995,pa nikad odvojit,i prodilje pa i moja se poradjala 2 puta,pa nikad marke,sta koga briga ko se poradja,povecavaj plate i penzije ljudima,bagro,bar one minimalne,a i sve ostale.
Sve sto izglasate gradjani nemaju koristi od toga.Izlasaj te lopovi da minimalac bude veci,da vam ljubavnice ne rade skupa s vama, da djeca imaju lijecenje a ne da sos telefon radi za pomoc pacijentima.JVM u sred centra
Kad ce viti na dnevnom redu glasanje o neradnom danu za vikend u trgovackoj djelatnosti