Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa I ovi gase na kanticu ko nasi, cemu ono svrsavanje juce na neke vodene topove?
Pa ovo je sve bila suplja kako bi vojni helikopteri usli na teritoriju BiH.Trojka jos jednom nasamarena.Sramotno.Navalili su da dodje specijalizirani helikopter iz Srbije,a na slici jasno da su u pitanju obicni vojni helikopteri kakvim i mi gasimo pozare,a ne ruski KAMOV...evo i dokaza,to nije taj helikopter o kojem su vazili danima...https://tangosix.rs/2022/22/08/sve-o-kamovu-ka-32-ruski-nebeski-vatrogasac-uskoro-u-srbiji/
Prvo smo poslali helikoptere VOJSKE SRBIJE, tek večeras stižu helikopteri POLICIJE SRBIJE. Nije bitno samo ugasiti požar nego i poslati jasnu poruku.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Super puma nosi vedro od 4,5t,to ni BEL ni ovi KOALA zajedno ne mogu da ponesu.Kamov ima vodeni top ali to se ne koristi za sumske pozare sada je bio u Makedoniji i nosio je vedro od 5,5 t ali dok su se vasi merili ciji je duzi oni su otisli za Grcku.Bitno je da se ugasi sto pre i da se sacuva ona lepota
Gdje mu dođe ta kantautor za 5 tona . Ovo ko igračka izgleda zabačene što ima
Pre 4 godine ih nac KCUS-u u Sarajevu uhvatila panika - bolesna beba na samrti. Stavili je u helikopter OSBIH. Na heliodromu Beogradskog Instituta za majku i dete postrojen konzilijum dežurnih lekara. Uplakani roditelji su morali da potpišu 100 papira, male su šanse bile. Operacija trajala 7 sati. Evo dečaka danas, zdrav i prav skače po avliji, ne mogu roditelji da ga obuzdaju. Budite dobri i mislite dobro. Kakve su ti misli - takav ti je život.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvo, ovo nisu vojni helikopteri Srbije, nego helikopteri MUP-a. Drugo, crveni Kamov je na gasenju pozara u Makedoniji.
Hvala
Dosli da se slikaju
Gouser nisu ovi bili tad proizvedeni ali ista im je namjena onaj u Trebinju je bio tada proizvrden ako se tebi dopada Srbija pravac Sumadija i uzivaj. Po meni uz Drinu treba izgradit Kineski zid.
Vucic iz Srbije poslao helikoptere za gasenje,a Dodik njemu glasace iz RS.
Zahvaljujem srbiji na pomoci, moje blj na aparatim
Balje
Plan modernizacine oruzanih snaga BiH je predviđao nabavku helikoptera srednje nosivosti, Super Puma je bila jedan od glavnih igraca, onda to SNSD blokira kroz Parlament, a vidi kako vole da se slikaju sa srbijanskim, tuga ko nebo:(
Tako bi i sutra usli da podrze Dodika u naumu...e sta dobismo Sda...
Ostavite jih kao ratnu odstetu pisat čemo vam u dug svake godine po 3 taka samo za kamate.. a glavnica ce doci na red!
.I.
Snimaju srvi teren
Garant su donijeli s400 i 10-15 haubica
Sve vam se svodi na nacionalizam koliko ste svi zatučeni ,ljudi sa Ilidze su dobrovoljno prvi otišli ne pitajući jeli RS ili nešto drugo.
Ma to je pojava na internetu. U stvarnom zivotu svi cute ko misevi.
Bitno je da su zaduzili auta..mamicu vam j....
Ko je ovo odobrio? Znal se sta?
Joj boze treba vastuzit budi mi ptsp mickeeeee sad moram tableteuzet