Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce Dino Konakovic oglasiti Hoce li se Bakir i Niksic oglasiti nije Bosna samo na obalama Miljacke i Neretve ona je nama i na Drini ali vama i Sarajevu ocito nije.Vazno je cija je njiva.
Preko 30 povratnika u rs je hladnokrvno ubijeno a počinioci nisu nikada ni potraženi kamo li uhvaćeni. Stotine fizičkih napada, srušenih kuća i bogomolja i opet niko kažnjen. Ali bitno je da je opasni fejsbuk komentator Mulahusić proganjan i to sa  Interpolom
Naci ce se neki bosnjo da za dobre pare prizna da je on to uradio da ne bude da su srbi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Visegrad grad mira i tolerancije!?Pozdravi nam Milana Lukica i familiju mu.Bikavac i to,da u kabinetu nemaš ni jedno obilježje države u kojoj se grad nalazi.
Da se ne daj Boze ovo desilo nekim vlasima u Sarajevu, ovi preko Drine bi vec slali tenkove na autoput.
Roki, oni su se i borili da im ne bude drzavne zastave, u tome su i uspjeli
Načelnice tvoja intelektualna,i produhovljena faca,sve o tebi kaže. Zato nemoj srati.
Kako dinoki kaze "najbolje je ne reagirati na procokacije koje dolaze iz rep srske"eto ti pa ti sad nemoj reagovati .....
Ublehas Konakovic je u predizbornoj kampanji rekao da će pojačati brigu o povratnicima.vidimo kako se brine o istim.
Ko je znao da su imali 7 000 marki u kući?!
ti mu novci ni za lijeka nece biti dovoljni
Daju izjavu da osuđuju napad a onda osujete bilo kakvu mogućnost istrage.
ne kupujem srpske proizvode,ne slusam 90 posto srpske muzike jer su cetnici,serem im se u usta,a nasa zatucana stoka se prodaje jeftino gledaju cetnicki pink zadrugu zvezde granda brena serifovic nadrogirani smradovi i nacionalisti
Posjedovanje oruzja je neophodno i neupitno, a narocito za one ljude koji zive u nekim osmljenim mjestima i na svome imanju imas ga pravo upotrebiti na bilo kome tko nepozvan dodje jos se ne identifikuje ako ga vidis i pozoves pa taman i da je policija, ne samo jedan pistolj vec nekoliko i koji kalas...
Ne bi me zacudilo da ga on nije naredio,
Jel ovo zlocin iz mrznje ili pljacka?
Da li je samo osuda dovoljna gradonačelniće naravno da nije.Mnogi osuđuju i iznose svoju zabrinutost Političke šuplje izjave ""OSUDA I ZABRINUTOST""
S obzirom koju poruku šalje M.Dodik nije ni čudo što se tako ponašaju pojedinci. Treba sve ispitati možda to nije na vjerskoj osnovi i ko zna ko su bili počinioci.
Nurkic će uplatiti 7.000 jer sigurno to je njihova životna ušteđevina a napadače brzo naci
Nije dovoljno da se uhvati i pusti na uslovnu,zelimo posebnu kaznu
Ovaj misli da smo stvarno ovce,covjek sjedi u kancelariji punu rs obiljezja i cetnickih ikonografija i svetosavskih Koji Su znak mrznje prema bosnjacima i on ocekuje brzu istragu.Trebate prvo vaseg predsjednika u uhapsiti.