Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje bi legla jedna kladara i kafic odmah pored. Da raja ne mora dugo hodat s kafe da uplati tiket.
+ šiša bar uz to i još kad bi neki jeftini fast food doneri podrigaši ma top brate, porasla bi cijena stanova tu
Pa sad kladare imaju kafice, moze to 2u1, nema hodanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na žalost, već 34 godine, nauku je zamijenila vjeronauka, a kulturu je zamijenila nekultura!
Jeste više dosadni, vjernici ne trose milijardu na kladionice, barem čitaju vjerske knjige, sta čitaju ovi drugi osim biltena i dnevne ponude?
Ne lupaj. Nisu ljudi krivi niti vjeronauka, vec drzava koja sistematski unistava kulturu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Još jedan znak propasti jednog naroda! Bravo, svaka čast!!
Može. I treba. Stvari se ne zapuštaju 30 godina, da bi se na kraju samo kukalo, kad se dođe pred svršen čin. Rješenja se iznalaze, ali ne bismo mi bili ovakvi kakvi smo da se trudimo i radimo na sebi. Svima kao cilj nacionalni identitet, jezik, kultura, običaji, ali niko na tome ne radi. Čekaj kraj, pa da kukamo. Kraj je, pa sad kukajmo.
Mala razlika između onih što su nas gađali sa brda i ovih na vlasti " sw brda", ali zaista mala.
A svi ste se na glavu počeli da srusite onaj bijedni jednopartijski sistem. Svi. Zato danas ubiremo plodove te ,sad znamo, idiotske odluke. Realno, ovo se nikad ne bi moglo desiti u onom starinskom sistemu. Zato što se tada ulagalo u obrazovanje, a biblioteka je jedan od glavnih stubova obrazovanja. Ovo samo cinjenice iznosim. Bez ikakve politicke pozadine.
Treba ugasiti ovu vlast i krenuti ispočetka na građanskim osnovama.
Isto kao i sama država da se ugasi :) Mada u tom slučaju bi ipak to mi primjetili, jer bi konačno prodisali svi slobodnim plućima i okrenuli se ekonomiji i prosperitetu, a ne ovako da svaki dan čitamo gluposti i svađe oko toga ko je gdje stavio cvijeće i na koje groblje...
tu skoro niko ne dolazi, ne znam za sta ce nam
Meni nije jasno jedno, zašto se pravi nova univerzitetska biblioteka na kampusu ako već ova postoji ? Zar nije bilo logičnije da se pare ulože u ovu već postojeću ili da se ona prenese u tu novu zgradu, a sad se spominje da je pred gašenjem, ne znam da li se već pisalo o tome, ima li iko objašnjenje ?
jer biblioteci treba takva zgrada a imaju valjda i donacije. trenutna je u zgradi kasarne koja je u ocajnom stanju te namjena te zgrade nije za biblioteku
ispravno bi bilo biblioteci vratiti vijecnicu i rijesen problem.
Malo po malo gubimo identited u tisini prodanih politika
Jedan od naboljih clanaka na Klixu. Hvala Semire.
I onda jos komentar; Moze se iskoristiti prostor za kafanu ili kladionicu ili motel, da se okrene koja para. Nasa surova realnost.
Bitno je da imamo dovoljno folkoteka, kladionica i sl. za Zvezde granda i autotune tiktok generaciju. Tu je lova. Koga briga za obrazovanje, knjige i kojekakve biblioteke, ha ja ba.
Interesantno je da cim SDP dodje na vlast sve pocne da propada,zatvara se,nagomilavaju se dugovi i minusi.
@Aster jes isto tako komsija od uslje posta bogatas u stranci koja je trenutno opozicija. Pusti suplju.
Koji komsija?Inace,ovo su cinjenice.Prosli put kad su dosli na vlast,odmah propala FDS koja je godinama ranije odlicno poslovala,penzije kasnile non stop,rudari strajkovali,na kraju narod izasao na ulice i poceo da pali.Evo ih sad opet,godinu na vlasti Elektroprivreda u minusu 300 miliona,sijeku se sume,krsi se zakon,penzije se ne povecavaju,a uskoro ce i da kasne itd.
Nepismen smo mi narod, svi su se okitili nekim kupljenim titulama a niko sustinski nema pojma ni o cemu, nisu knjige u zivotu procitali, mimo mozda lektire u srednjoj skoli a i to je upitno, i naravno mislimo da smo toliko pametni da mi ne moramo citati nista, mi smo rodjeni inteligentni, nazalost zadnji smo u svemu upravo zbog tog stava
Lijepo napisan članak ali ga je tužno čitati... :-(