Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored ovakve vlade i zmije ce nam biti kucni ljubimci.Briga njih za gradzane
Za graDane ih i treba biti briga
po ovom "D" predpostavljam da ste iz sda
Kvadrat 5000! Jel' sa oharima ili bez?
Nema vlage -nema ohara.
Zoharhodapozidu
Pozdrav. Ja sam imala najezdu i hvala Bogu vise nemamo iako oko nas drugi imaju. Pozovite strucnjaka zohari nestaju za nedjelju dana. MI smo prezadovoljni. Iako je proslo 10 godina nikada se nisu pojavili Ovo je broj covjeka 061243891 znam da Radi sa Njemackim proizvodima
Nema nikakve anse da stanovi oko vas imaju, a da vi nemate. Pogotovo ko ivi u starim austrougarskim zgradama koje su uplje ko sir.
pa zna se da je arija uvijek bila puna ohara. nema na vrijeme odvoz smea i svi su se nadovezali na kanalizacijsku mreu. svaki mjesec novi apartmani, ne moe ni to podnijeti stari sistem snadbijevanja. ali eto vi dajte jo dozvola da se otvaraju apartmani i grade zgrade pa cemo sami preko svojih fekalija prelaziti i plivati u njima i naravno direktno ih piti iz esme.
klikni mi "jede" slova na komentarima
zohara ima u cijelom gradu, to bi osim problema stanara trebao biti problem upravitelja. upravitelj bi morao raditi na dezinsekciji bez obzira ima li na racunu zgrade para. neki ljudi ne placaju odrzavanje i vecina stanara u zgradi ih ne moze natjerati. time treba da se bavi sud, a dezinsekciju staviti pod obavezno za sve zgrade. obavezna dezinsekcija svaka tri mjeseca bi rijesila problem.
Gospodo stanari,malo metlu,kantu,zoger i krpu u ruke i odrzavajte cistocu.Isto tako ne stavljajte u podrum sve i svasta a sto vam ne treba.I ja zivim u staroj zgradi,ali mi odrzavamo cistocu,prije svega podruma i zohara a ni glodara u njima nema.
To su Nipovci, digovci se razbacali da ugrabe koji glas jer znaju da ce biti potopljeni samo SDA,DF,SBIH i NES treba da budu pametne i oprezne jer ce uskoro biti najezda NiPovaca i SDPovaca da predju u cetiri nabrojane stranke
Svaki stan da nabavi macku i rijesen problem.
Je li samo meni klix jede slova na nekim komentarima ili nisam jedini?
Bitno je da oni vec razmisljaju s kojim ce se pjevacem utaliti za novu godinu, koju ce svjetsku destinaciju obici. Sto je grad pun zohara, to ih zaboli.
BUDET KS OD MILIJARDU I 438 MILIONA KM a deratizacija problem, eto za koga ste glasali sarajlijice
Ovaj problem postoji vec dizi period u M.M.Baseskije.
Joe's Apartment
:))...
domaca zivina
Stanari garant cekaju da vlada nesta poduzme