Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo sutra ugasen. Prije par sati sam prolazio,dimi se na sve strane. Sutra ce biti isto kao i prije par dana,kao da nije ni gaseno.
Svaka čast Oruzanim snagama Bosne i Hercegovine i pozdrav za nekoliko hejtera bosanskih katolika iz Žepča koji su ismijavali gasenje.
Zbog nepristupačnosti terena, jedino je helikopter mogao ugasiti požar. I moram reći da sam iznenađen efikasnošću helikopterske posade, stvarno su odradili dobar posao. I onda se čovjek zapita zašto se ne nabavi još tih helikoptera, to mi ne djeluje nešto preskupo, i ne djeluje mi da bi bilo tko bio protiv te nabavke