Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi realno pohapsili sve koji su se debelo ogriješili o zakon i stekli propupravnu korist, ne bi imao ko vladati državom, od općina do vrha.
Ajde Ibro bices sekretarica krimosima u Zenici...
Hoćemo prije vremene izbore za Opštinu Stari Grad!!!
Muamera Mekica za načelnika . .
Da si podrzao izdajnike Neke, Bleke, Kifle sada bi bio na slobodi….ovako ti se svete jer tvoje kokosarenje je mala maca za ove yugobandite i kriminalce koje su ubice i koljaci naseg naroda postavili na silu da vladaju. Vidite kako suruju sa Uzp bandom i ghenocidasima. Mozda nakon svega budes i heroj. Cim pukne yugobanditi bjeze u podrume a puci ce. Prvo njih izvesti iz podruma…pa onda dalje.
Samo nemaš sreće IbrahimAga 3 puta grah u sedmici ustvari dobro si prošao bio je prije toga kupus 4 dana u sedmici ko je bio u nazad 1 mjesec zna o čemu pišem Al jbg sve se izdrži sve prodje
evo neka mene uhapse, bolje je u zatvoru od državnih para živjeti, nego raditi za privatnika i od minimalca preživljavati
Necu nista rec
Ima li ijedna opcina u BiH da nece uhapsit postenog?
Baš su ovi Bošnjaci kriminalci. To se ne može naći kod Srba i Hrvata .
sve hapsi.i ostali sda-ovi nacelnici moraju se privesti.ajnadzic,koldzo,berilo...
Narod zna, Snaga je sa vama ;)
Hapsi sve
Hapsi i nju odma