Komentari (419)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Negiranje RS-a je čisto politikanstvo i gubljenje vremena. Ali će SDA još 100 godina obmanjivati sa tom pričom. Treba sakriti tom pričom sve promašaje i izdaje.
Nismo je uspjeli ukinuti u ratu uz sve žrtve, a balavi komentatori je ukidaju tipkanjem. Kad se pomenevponovno uvodjenje obaveznog vojnog roka od godinu dana, svi protiv.
Gospođo Turković. Ne ulazim u vaše izjave i vaše želje. Moj odgovor naroda se pita u BiH. Mene iritira vaša izjava da pričam Bosanskim jezikom,, ja pričam Srpskim jezikom materenim. Drugi jezici neinteresujeme ja sam učila Srpski jezik u školi. Poštovanje...
Svw ih ugasi Bisera!!
REALNO TREBA UKINUTI GENOCIDNU TVOREVINU RS KOJA PARAZITSKI PREZIVLJAVA POMOCU KREDITA
Biserka je nešto popila pa se zaletila a sad će pokušati popravit da je ne skinu.Mislim ( skinu sa pozicije) 😁
sad bi vi nesto smjenjivali i trazili ostavke,a sto niste trazili ostavku i smjenjivali kad je dodo najavljivo odcijepljenje i sve ostalo sto vrijedja druge narode u bosni,treba prvo pomesti ispred svojih vrata pa onda gledati sta je ispred tudjih.
O kakvom razvijanju pricate u Republici Srbskoj Bosansko i Hercegovackom entitetu najmanja je penzija, plata, sve u opsajdu , sto bi reko onaj mali iz Banjaluke napravimo bolju drzavu.
@Mux92 sta ti znas tele jedno,idi prodji kroz federaciji da vidis koliko ima bijede,a ti droljsvih gaca pametujes.U Republici Srpskoj se zivi ako nista solidno,ko hoce da radi ima posla i vec je tesko naci radnika.A procesljaj malo po federaciji,mnogo imate bijede i infuzija stize iz inostranstvsa i od toga ljudi zive.
Neprihvatljive su i lažne optužbe Dodika da Bisera ruši odnose unutar BiH, jer upravo Milorad Dodik, svojim najavama da će od šefova DKP-a tražiti da rade u interesu samo jednog naroda, te višegodišnjim konstantnim pozivima na podjelu zemlje, negiranjem pravosnažnih sudskih presuda i genocida, negativnim odnosom prema predstavnicima međunarodne zajednice, doprinosi narušavanju odnosa unutar Bosne i Hercegovine to svi građani vide i znaju, a ne lażne izjave bolesnog Dodika.
Uzaludan posao radi Dodik i Covic i sastaju se u Zagrebu i Beogradu, jer onako su se sastajali i Tudjman-Milosevic, te Boban-Karadzic, a rezultat tih sastanaka je nezavisna, samostalna, cjelovita, nedjljiva, medjunaroo priznata, drzava BiH koja je clanica UN-a i svih drugih medjumarodnih institucija, organizacija i asocijacija. Sadasnji politicki predstavnico Srba i Hrvata su 8 kategorija u odnosu na one zlikovce i zlocince i Bake ce to rijesiti bez problema.
Strašni zločini koji su učinjeni u ime stvaranja RS kulminirali su genocidom u Srebrenici. Za te zločine odgovarao je i presuđen gotovo cijeli politički i vojni vrh RS i poslani su na odsluženje kazne. Internacionalni sud pravde u Den Hagu kao najveće sudsko tijelo na našoj planeti i kao Sud u Hagu koji je sudio Karadžiću, Mladiću i drugim stvaraocima RS, presudio je 24. februara 2007 godine da su vojska i policija RS planirale, osmislile i izvršile GENOCID u Srebrenici.
Šta su Srbi nego nacisti, šta je "rs" nego genocidna tvorevina. Ukidanje je volja naroda, kako jednog, tako i drugog, a sve češće i trećeg. Hajde klikse sad mi obriši komentar ponovo. Uskraćivanje prava komentarisanja moglo bi se uporediti s kršenjem osnovnog prava čovjeka na slobodno mišljenje. Ja nikoga ne vrijeđam niti mi je to u cilju.
Čuj ovog RS nastala voljom naroda... Pitanje je glasilo : "Jeste li za suverenu i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih građana, naroda BiH - Muslimana, Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive?" ...onda je agresijom i genocidom nastao RS
Bosna i Hercegovina postoji 1000 godina, nigdje se u historiji ne spominje genocidna tvorevina RS.
Unistise vam SDA botovi portal.Rado sam citao komentare ali sad to postade dnevni boravak SDA botova.Nadam se da ce Raport.ba omoguciti komentare na svoje tekstove jer vi vise niste relevantni.Ovu gospodju T ne bih komenirao jer ne zasluzuje nista drugo osim reci "Izlizane mahalske fraze".
Jbte kakva je, jel se ova i hrani iz proracuna!?
Zasto pucate n glasnika kada znate da je to sledeći korak ili investiranje u traktore.