Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se cudite ! to vam je posljedica kad covjeu iz Srebrenika koji je bio direktor Kanalizacija u Srebreniku dadnes u Ruke Elektroprivredu i onda je on dovede pred bankrot ! HVALA KOMUNISTIMA IZ SDPa
Valja svalerke situirati . Dajte konkurse i kako se zaposljavalo da vidimo strukturu
Dao Bog i ova firma da propadne pa da narodu krene na bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
23 nova trojkaša. Mora se misliti na izbore 2026.
Nece im pomoci nista. Narod ce ih pomesti na izborima
Misliš košto su ih pomeli u Sarajevu na ovima? Hahahaha, pa čak je i frlja pobjedila
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jadna nasa omladina koja je zavrsila fakultete a ne moze bez stele do posla u struci pa moraju radit fizicke poslove za sitnu lovu dok se uhljebi Trojke zaposljavaju na sve strane.
3842 zvanican podstak iz revizorskog izvjestana. Broj zaposlenih u EP same administracije one u Sarajevu je preko 400 ne racunam druge org jedinice iliti podruznice ukupno administracija iznosi oko 1300 zaposlenih. Ostalo ide na rudnike i radnike u proizvodnji montere. Ovaj broj mozda najbolje govori o kakvim se uhljebljenu radi pola ovih u startu du visak a ne zaposlenje novih.
Koji je ovo kriminal i korupcija prilikom zapošljavanja iz neba vidljiva. Stara uprava i direktor odlazi a napravili ogroman manjak pa da barem uhljebe svoje stranacke ljude i familiju. U Konkursu za referenta nabave sss ekonomske struke i tehnicke dvije nespojive struke. Naravno manjak zbog svoje nesposobnosti zele pokriti od građana novim poskupljenjem struje. Pola Elektroprovrede je vec sad visak a oni uposljavaju nove. Sipa ima itekako sta da radi ovdje.
Definicija neradnika.
Ma lopovi živi!!!!
Ma lopovi živi!!!!
Dobro treba pregledati odliv sredstava, nabavke, mešetara tu ima mnogo kako možete biti u gubitku to se nikad nije prije rata dešavalo, i za vrijeme direktora Krese,nadzorni odbor ukinuti gdje su programi.
Samo i isključivo Elektrotehnički fakultet u Sarajevu "proizvodi" elektroinženjere koji mogu odraditi ozbiljne, stručne i prave poslove. Iz iskustva svog djeteta znam da u EP BiH stvari nisu postavljene onako kako treba. Usporediti magistra - diplomiranog inženjera s kojekakvim ekonomistom ili pravnikom doslovno je prst u oko zvanju inženjera bez kojih nema Elektrodistribucije.
Elektroinzinjeri i to ozbiljni se sigurno ne prave na faktultetu nego u privredi i na poslu.
Pa nama ne moze niko ugodit. Kad primaju bez konkursa kuknjava . Sad raspisan konkurs i svi imaju sansu da se zaposle i opet ne valja. Jel trebaju da nam se djeca zaposljavaju il ne trebaju.Razmislite malo pa onda komentarisite. Bez obzira na sve odlaze ljudi u penziju novi moraju dolazit (bar je sad po zakonu)poskupljivala stura ili ne .
Sansu ima tu da se zaposli samo sa debelom kovertom.
Gdje na svijetu postoji da stranka sa 35 nsčelnika bude Opozicija a trojansku Uniju ss 5 načelnika vanustavno nametnu lao vlast????? Ti nametnuti Kvislinzi nas upravo uništaju.
Ovi sto kazes za njih da su nametnuti su upravo otpali od ovih prvi koje spominjes i branis..sigurno da imaju jos uvijek stare navike lopovluka javasluka i korupcije kao i njihovi stari ahbabi selemalejk.. malo si izgubio kompas od kako niste na vlasti i ne mozete krasti kako ste naucili do sad... da ne kazem da nacelnici ne prave vecinu na visim nivoima..et
Evo još jednog dodatnog razloga zašto mi je mrža Kasabu od Č i U....
nikad nisu dividendu isplatili dionicarima. Sve neke mutne radnje
EP BiH ide u propast i to brzo ne stručno i korumpirano vodstvo je vodi u uništenje
Mašinerija u punom pogonu, pljuju i pljuju, samo je to i ostalo, nema vlasti-slasti, nema krađe prazne se džepovi lagano. Možda pojeftine stanovi i apartmani ako počnu zeleni prodavat sve što su pokrali?
Nermine Nikšiču ko je tebi ono najreaži u familiji???