Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja cicija ja mislio.20.km da
Dnevna karta 5 KM, na Marin dvoru ispred Crvene jabuke sat 4 KM hahahahahahahaha. E moji Mostarci, pa ko ce cuvat vasu okolinu ako necete vi?!
Bio sam jedne godine u Blagaju, par dana, i bas bio na ovom kupalistu..Niste ni svjesni sta imate, i sta bi mi iz Sarajeva dali za ovo...Ne znam kako vas nije stid da kukumacete, 5KM je parking za vozilo, kojim dodje CIJELA porodica i besplatno se tu kupa, sunca i uziva...Jos sad vidim da je uredjeno, pocisceno od smeca, pokoseno, milina! Kod nas bi svi da je sve dzaba, osim ono sto oni prodaju!
plati, plati, plati, jel se ama bas mora sve platit, pa daj 5000km pa cu platit 5km parking
necu da placam, isto je i u Jajcu, gdje god mogu naplatit naplacuju, parkiram na tzv zelenu povrsinu jos u hladovini za dzabe, nikad me niko nije pisao a niti sam platio parking
ako je ko na carsiji 5km sat ne podrzavam neka normalna cijena ok
Hercegovci su rođaci Bračana,.. Oći vadi,.. marke ne da,..
kad sam vidio sajlu koja ide u pecinu vrela bune, stomak me zabolio. sva magija je nestala, vidjevsi sajlu i gumeni camac.
hahahaha ovo samo kod nas ima, ko da je 100 maraka parking
Beton jos iz Titovog doba ali eto bolje je nego sto je bilo. Nekad se ovdje lijepo ljetovalo, dok je jos bio zeljezni most ovdje
Iskreno,5 maraka je ok ali da se to sve uradi kako treba,meni je to ok
Sarajliji ugodno a mostarac se buni. vjecito nezadovoljni hercegovci. zao im 5 maraka dati. kmee kmee
A u drugoj državi toliko plati casu vode koji smo mi narod kretenski. Samo naplaćivati treba makar ce biti cisto.
tako je, od sirotinje ne mozes parkirati. Treba povecati na 10 tako da jos manje guzve bude i da mi koji imamo uzivamo u miru. Naplatiti sirotinji sto hodaju po cesti, prave guzvu bezveze.
Ukinite to, prije bi se bar neki bošnjo okupao, sad ni oni. Ovo nije šala, prođite istočnomostarskim favelama, osjetite "miris ljiljana".
Nažalost ,stanje je takvo da 5KM ljudima znači mnogo.
Stanje mozda jeste tesko, ali ako imas para da dodjes sa autom onda ti ne bi trebalo biti tesko dati pisljivih 5 maraka za "dnevnu kartu". Ako nemas, a ipak hoces da dodjes imas bicikl, bus, nogotrans....