Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebo li vas Šmit... treba izaći zbog smrti djevojčice na UKC-u nakon izvađenog zuba zbog sepse. Za ovakve stvari treba izlaziti na ulice, jer su to najveći problemi sa kojima se obični čovjek susreće. Nisu ni Dodik ni Čović ni švabo.
Ako se nije izlazilo zbog ubistva Dzene Gadzun,ne vidim zasto bi zbog tog novog slucaja?
Više se sarajlijica okupi na "paradi ponosa" .
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Prvo da se oglase niksic i forto sta misle o ovome. Usutili su se kolonasi
Ma ustvari znamo mi dobro, nijedan se ne izjasnjava ko bosnjak logicno, tito im je i dalje uzor i sanjaju veliku jugoslaviju komunisticku
Mit lera tjerati iz zemlje Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sada je baš trenutak da se sami Bošnjaci pogledaju u oči i razjasne za sva vremena i to sami sebi:Ko je zaista nama bio alija i ko je on zapravo?? Btw ja sam recimo to davno rasčistio sa jednim kućnim prijateljem alije koji nije pričao samnom par godina a onda mi jednom iznenada prišao i reče:Izvini za ono što sam drsko reagovao ali sam studirao ono što si mi rekao i došao sam do toga da si bio u pravu ali moraš priznati da sam ipak brzo došao tobe!
Ovo je samo dokaz da ovi naši političari znaju pričati samo jednu te istu priču kao oni u Srbiji čim ih neko počne pitati o platama, penzijama i ekonomiji oni odmah krenu priču o kosovskom boju i nemanjićima!
Pod hitno mjenjajte ime u NAZAD
Ponedi zastavu, Semso Mehmedovicu!
Ajde Šemso, ponesi zastavu.
palamudanje, ako tebi nisu glavni problemi, konstantno rušenje BiH, do tebe je. Svi mi koji smo preživjeli agresiju, i unutrašnje neprijatelje, dužni smo radi onih poginuli, silovani, opljačkani, protjerani, stati u njenu odbranu.
Teebamo naći gospodina Visokog koji nam odgovara.
Bilo je razloga da se i esdauna smijeni kao i Petrića. Tad su odluke odgovarale pa se aplaudirali šta je sad problem. Alija je robijao zbog nacionalizma i deklaracije . A džihad ratnici? E o tome se nebo pričalo to bi da se zaboravi...
Kad on priča o pravdi i poštenju, Šemso zvani hekler i kum mudzosa
Doći će i Dodik!
Jos se ceka da se stranka "Jedan korak naprijed, dva nazad", najnoviji ogranak SDA, oglasi.....:-D
Hajde raja pred OHR. To se tiče svih nas, a ne nekoga drugog. Ukloniti ŠmiSchmidta jer je on dokazani potrčko Čovića i Duduka. NAPOLJE s njim!!!!!!!!!!!!!!
Mlaćenje prazne slame. Sad će dečko sa uređenom bradicom nešto trabunjati, okačiti na fb i idemo dalje. Nisu nam ovo glavni problemi
ko su sad ovi?
Ispade Dodik u pravu od početka mandata ovog fa..ste,treba ga poslati .. odakle je i došao ,rješiti se sudija stranaca i živjeti normalno kako i dolikuje ljudima sa Balkana