Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta lupetate. Dodik počeo praviti državu. Neka Bake nastavi spavati i razgrađivati babinu ostavštinu. Bakire probudi se.
Od kada je nasa stranka zahtjevala da na ploci kazana stoji urezano da je ovaj zlocin pocinila Armija BiH, sada ili cuko lajo, ili oni nesto rekli, isto mi je...
Bla Bla Bla....Od svega bitnog, Agencija za Lijekove hahahah....Koja suplja za bu*ale....😅
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I dok se političke stranke prepucavaju, trudeći se koja će više dominirati, izgleda da o nama gradjanima skoro da niko ne brine što živimo sve teže i teže. Izgleda da mi postojimo zbog njih a ne oni zbog nas
Dajte i nama što vi uzimate
Nemojte vi o državi i entitetima. Nigdje vas nema osim u KS, a neće vas ni tu više biti. Imate legitimitet da govorite kao i neki predsjednik mjesne zajednice. Više ste sekta a ne stranka i zato vaše mišljenje nije ni bitno.
Bolje da se Nasa Stranka okrene prema federaciji i zapita gdje federalne zdravstvene ustanove nabavlja kisik. Da li stvarno misli da kupuju medicinski kisik?
Samo ameri koji su ovo i zapetljali mogu to rijesiti, i rjesit ce skupa se englezima i eventualno njemackom
Nasa Stranka i Pedja paljanski novinar sta rekoste...Smradovi
ja stranke i izjave. Što se prije ugase biće nam svima bolje. Nosi vas đavo.
Forto nemoj da tebi propadne koje direktorsko mjesto ili kakav UO, pusti Dodu, nedorastao si do tog lvl.
Sve ovo sto Dodik radi je potpisano u Dejtonu... Da nije ne bi moglo ovako lako prolaziti. Nasi znaju i sute
Šta kaže Naša stranka za ARBiH da je zločinačka organizacija koja ubija srpsku nejač?
Nema šta tu da se kaže i doda osim - Dodik, prvi predsjednik nezavisne Republike Srpsku.
Mozes sanjati samo
Ebo nadleznosti nek bokir dzaferovic i njihov makro-zet brane institucije Ja samo mogu navijat toj sva podrska od mene kao naroda.
SnAžNa SDA, SiGuRnA BIH...
Otkud vama pravo da se oglasavate.Beton vam 30 000 glasova