Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primili ste u stranku "gram je kod mene gram", zatim imate pijanog Čamdžića koji marku van budžeta nije zaradio. Tišina
Legende cine vlast na svim nivoima jos imaju priliku smjeniti ministre. Evo ako necete da budete saucesnici smjenite ih?
Ovaj su našisti u pravu. Stravučno je odoše u Dubai na odmor a nema lijekova za onkološke pacijente. Namjerno se sabotira FBIH na svakom koraku. Prvo vam je HDZ uvalio povećanje cijena struje preko FERka a sad ovo. Izazivaju se nestabilnosti gdje su Bošnjaci većina .
Vi ste odavno saucesnici lopovluka i komadanja BiH zajedno sa vasim pajdasima Covicem i Dodikom.
i Bojan Bošnjak je vaš član oglasio se jednom u vezi naplate raćuna za vodu.SAMO DA SE JAVI jednom i nikad više.VIK je kantonalna javna firma nije privatna ni 203 cm (Košarkaša) a ni direktorćiča Šarića.Javi se i poduzmite nešto ili možda stigla naredba da šutiš.
Vi i jeste zlocinci kad ste u vlasti s njima
Jao šuplje...! Rimac je vas koalicojski partner, zar ne!
nAŠA sTRANKA. SSSRM SSSSSRM M A R SSS
Snima li Vildana Bešlija PREDIZBORNE spotove iz dvorišta Osnovne škole...
Nikšić je jedan od najvećih promašaja u istoriji ove države. Pa pobogu čovjek 3-4 hiljade glasova a premijer dirigovan od Marfija plus komedijaši ko Isak i Helez.
Bosanski Hrvati se svakako liječe u zdravstvenom sistemu EU, tako da Rimac svjesno uništava Bošnjake! Ne trebalo vam nikome da se igrate sa pravom na zdravlje bilo kojeg naroda u BiH bez obzira na vjeru i naciju
Pa ima li iko da vam valja
Što PRIMISTE u svoje redove NS Abdulaha Ilijazovića - kod NJEGA JE GRAM uvijek bio GRAM:). Bio je u NiP-u (Narodu i Prašak), evo danas PIŠU da je prešao u Našu Stranku!
Nasa Stranka je PORAZ politickog i drustvenog sistema! 19 jan.2019.god.Predsjednistvo Nase Stranke na sjednici u Sarajevu jednoglasno je donijelo odluku da ova stranka nece ici u koaliciju sa SDA,HDZ-om i SNSD-om ni na jednom nivou vlasti.Sabina ODSUTILA drugi snimak nasilja nad STICENIKOM Zavoda Pazaric jer su to sad vasi KADROVI.Kad se pojavio PRVI snimak Sabina je bila OGORCENA i grlata,jer je dir. bio iz SDA.Uku PREVARIO mlade, SUTNJA u Konjicu..
Zasto ne smijete nista reci nekom hdz ili snsd ministru, zato sto su im oni ideolozi
Vise vjerujem hdz1990 i rimcu nego vama, vas je beograd osnovao za njihove ciljeve