Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlasnik Miral-a, najjače firme u V.Kladuši.
Naša stranka neka svoje prodavanje magle okrene na Grude, Široki i Laktaše, onako kako je to radila u Sarajevu. Sumnjam da će iko više ikad u Sarajevu dati glas gutačima žaba koji su ih gutali samo kada to treba Čović politici ili Dodik politici
Ja ne znam šta ste očekivali kada ste glasali za njih ? Ja bih volio da su donijeli dobro, ali nisu i to je činjenica.
Bog me ubio ako iko od ovih komentatora ista konta. Iz gotovo svih komentara vidi se zelja da se sabotira ideja koja ce konacno srusiti abdiceve. Mora da fikretovci glume sda-ovce.
Gdje je i šta radi Boriša Falatar ?
ja mislim da je ovo jedini Boris sjeverno od Bihaća i baš njega Našisti predložiše za načelnika općine u kojoj živi 120% Bošnjaka
Drzite se vi tri tramvajske stanice.
Kome do sada nije jasno da je Naša stranka strani politički subjekt ubačen Bošnjacima, poslije ovoga povlačenja u korist Hrvata i onog glasanja Boške Cavar i Irme Baralije u Mostaru za gradonacelnika Kordica, nije zaslužio ni imati državu... Mi Bošnjaci smo skupo platili državu a gubimo je podržavajući kvislinške stranke.
Sinko, mješani brak. Izadji malo iz svog sela
Podržava ga Abdićeva DNZ. Kakva je sad ovo vrsta prevare od tzv Naše stranke i SDP-a?
Našla vreća zakrpu
Boris je ljudina!
Gdje Borisa nađoše
nasa stranka, rekose srbi iz bg
Nasa stranka nikada nije trebala ni postojati
našu stranku narod treba kazniti da ne postoje vise!