Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je sto imamo jednog ovako skolovanog mladog momka koji se poslije studija u UK vratio da svoj posao obavlja u BiH i na to trebamo biti ponosni. Neki dan citam na nekom portalu da je nekog lika prijavio da mu dugo prijeti i da generalno ima prijetnji ali da mu je ovaj prijetio smrcu. Zamisli dokle smo dosli da neko jednom metorologu prijeti smrcu. Otisli smo u 3 lijepe pm a sto se Nede tice da nam je jos ovako mladih ljudi i skolovanih u drugim oblastima gdje bi nam bio kraj.
nedim je pametan i skolovan...i kao takav ne moze dobiti posao u drzavnoj sluzbi...od ove djece ratnoh profitera sa travnickim i sokolackim diplomama...zato za tri mjeseca napusta drzavu...sto je izjavio u emisiji na n1...
zato jata galebova nad Sarajevom kruže ko da je Split
BRAVO NEDIME
Cojk je BREND
Nedo bruda na stranu sad bacanje graha i gledanje u zvijezde , nego reci ti nama bacis li mu kad rucni navoj i desanku, ako ne, trebo bi, vidjeces ima da ti se razvedre vidici, i oblije te val topline i miline, vjeruj mi jer previse djelujes napet i moras si dati oduska i pljusak pustiti niz cijevcicu
Može li neki primjer bez da se koristi hrana
Realno ne znam sto je tema ikako kakvo je vrijeme ili kakvo ce biti sutra ili sto je ljeto vruce a zima hladna, kao sa ce promjeniti nesto ako o tome pricamo. Bit ce kako je priroda odredila, ljeto ljeti, vruce, radi sta mozes,cuvaj se i sta vise o tome treba reci.
Sine, od prije 20 god,niko u EU ne moze dobiti kredit za zimske centre ako je ispod 2000m/nv.. Prema tome,nije to topla voda..
Sine, od prije 20 god,niko u EU ne moze dobiti kredit za zimske centre ako je ispod 2000m/nv.. Prema tome,nije to topla voda..
Allah najbolje zna i daje nam ovo da bi nas iskuso.
Da nas iskusa hocemo li uspjet prezivjeti bez, s jednom ili dvije klime?
Eto sad si stručnjak i za zimski turizam...
Ovaj sa prognozama ne fula
To je kad nema zakona, Baja nam kapu kroji po nalogu političkog Beogada
Ovaj je još malo pa u politici, to je sigurno naredni korak. Trenutno se bavi ekonomijom i ulaganjima u vertikalni transport ispod 2000 metara nadmorske visine.
haj procitaj tekst prvo
Emelica umalo da prasne u smijeh zbog ovog geek-a, a s njom i ja..
Nista novo nije rekao. Danas postoji mali milion portala i aplikacija sa vremenskim prognozama i tako se zarađuje na klik. Jedna kaze npr. 20 C, druga 22 C a neka stota 23.7 C. Onda se svako po uvjerenju određuje i jedna od glavnih tema je vremenska prognoza. Oduvijek smo imali periode paklenih dana i velikih minusa. Sladić je obrazovan, svaka čast liku, ali ima i obrazovanijih ali im nije cilj medijski nastup.
Meni je dedo pricao da je u Sarajevu bilo susa da nisi mogao opstati navece. Da je padalo preko 2 metra snijega. Da je bilo prasine iz pustinje tokom cijele godine. Jednom je u sarajevu pao crveni snijeg pun pjeska iz sahare. Tako da nas harp ili unazad 100 godina maltretira ilo je sve Bozije davanje al je aigurno da ovo nije nista novo. Eto i to sam vam rijesio
U vrijeme dede nije bilo struje, ljeti morali naložiti u kući da bi se hrana spremila, a u kući onda naravno 40C... dobro su i opstali