Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a baka prase može ući u BIH
Moze uci u BiH, jer drzava vise ne postoji. Podjelili su je i konci su popucali i vise se ne zna ko cim upravlja. Drzava postoji samo ako ste obicni gradjanin da vas udari po dzepu da imaju para u budzetu i postoje lokalne policije da odrze red i suzbiju anarhiju
Hahaha dobro došli u diktaturu Srbije!
Dodiku se zgadila Srbija ali on mora jer je ucjenjen a ko tebe tamo tjera da ideš? Mora da je neka donacija jer normalan čovjek tamo nema posla! Ja sam rodjen u Vojvodini ali gledam da što manje tamo idem osim kada se poželim rodbine mada i njih je sve manje a u Njemačkoj sve više!
Dobro došli u vladavinu Kim Yonga!
Dobro došli u vladavinu Kim Yonga!
Kakva li je to vlast kad se plasi jednog najobicnijeg NVO aktiviste? Podrska za Karton revoluciju.
I sta ces u Sjevernoj Koreji bolan bolan
ako mu vucicev rezim ne da u srbiju znaci da je u pravu
Treba mu zabraniti ulazak i u BiH
Podrška nedimu i karton revoluciji
Zabranite ulaz:Baki Prasetu, Ceci, Jeleni Karleuši, Jani, Sinanu Sakiću, itd...
Ko ce zabranit kad srbi i hrvati drze granice BiH
I Sabanu Saulicu ?
promovise on NGO agendu za tudje interese
S Vucicem kad nisi dobar, dobijes zabranu ulaska u Zrbiju, a kada fino lagis o rezimu, dobijes sendvic sa parizerom. Sta reci, parizer drzava :)
nece da moze
Pametno.
Ne radnik, ne dajte svojoj djeci da ga prate, nema od njega hajra.
Sto idete u tu ljepotu?
Za pare. Ne ide turisticki.