Komentari (330)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba se brinuti, ima jos 98 koje mozemo isprobati. Dva ce raditi pa makar :)
SDA je ovu zemlju unistila do temelja.SDA i njen osnivac Aljo su prodali pola Bosne sumskim srbima, Hercegovinu kamenjarskim srbima.SDA i Aljo Zivkovic su organizovali Srebrenicu sa Radovanom i Klintonom, a svoje glasace preselili u Seher, i okolinu.Poslije rata su rastjerali vise raje po svijetu, nego Karadzic, Mladic i Boban skupa.Samo zbog njihovog kriminala, nije se rodilo bar 100 000 djece.
da ti nije bilo Alije i referenduma koji je organizovao 92 ne bi ti ni bilo ove zemlje... Neg tema su ventilatori sta ima covjek preselio na ahiret prije 17 godina sa ovim?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
na aerodromu kad su stigli kaze fadil to su specijani respiratori pokretni i nepokretni koji mogu odjednom 2 pacijenta odrzavati..sutradan kaze otkud ja znam kakvi su nisam ja doktor..isti debil je i dalje na slobodi i vlasti
Ukradu 10 miliona i niko nista odgovara, sad nas taman sve prikaci na njih da pocrkamo. J* vam i respiratore i izbore i koronu i male hidroelektrane i radiaciju i sva tri predsjednika
Ima li o dzeki šta da nije u rubrici zanimljivosti :) kakvi raspiratori nevažno je to
Probajte malo lupit sakom po respirazoru...to je problem od transprta,i bit ce 👌...
Ma to je otišo alternator, treba malo četkice propuhat
Nisu oni pokvareni, oni su samo zarđali koliko dugo stoje negdje u nekom vlažnom Magazin. Pokvareni su oni zbog kojih su morali tako dugo čekati a narod Umire. Sram vas da bude.
Mozda su stropni ventilatori u pitanju? Ne mogu raditi u vertikali, morate ih u horizontalu onda
Mora da su upute na kineskom, pa neznaju proćitat..
mozda je samo osigurac pregorio
Hahahahahahahhahahahhaa+ahahagahaaaa+hagaagagaahaha
Kad neko plati neku robu 10 miliona maraka predstavnik te firme dođe i montira tu robu pa makar i iz Kine. Ali kad tu robu platiš koliko su je 3F platili nema se računa doći.
Ne bacajte, dobri su za pumpanje guma.
Treba ubaciti jednu malinu u cijev, prije upotrebe. K'o žeton
hahahahahahahaha meeeee meeee meeeeee samo nek ne puca ovako nek nas karaju
Eto Fikreta sa šaraficigerom, da uštima sprave.
Ovo je Udruženi Zločinačkim Poduhvat