Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto zaposlene na naplatnim kucicama boli neka stvar realno da li si ti u guzvi ili ne, jednostavno nikoga nije briga. Oni su se uhljebili tu do penzije i bas ih briga.
Upale sve rampe za acc tag i ove s placanjem i acc tag uslugu obesmisle...poceli godisnji odmori...o poslu najmanje se razmislja .
Kakva smo rinaka od drzave, to nigdje nema.
Od naroda, mislis....
Pa neorganizovanost nam je glavna osobina uz nesposobnost
Nema rada, nema odgovornosti, nema kontrole (ne) rada, nema sankcija za ( ne) rad u svim oblastima društva.
Za ove MALE izlaze je najlogicnije i najpostenije u slucaju kvara ili rada samo jedne rampe privremeno osloboditi prolaz BESPLATNO. Motiv vise za AC FBiH pozure s popravkom. Sto se tice VELIKIH izlaza, jednostavno i logicno je 6 ili 8 prolaza prilagodjavati dinamici saobracaja - sto ne bi moglo biti 6:2 umjesto 4:4 npr?
Cim raja nalazi rjesenja za neke banalne probleme u drustvu odnosno (ne)funkcionisanju (ne)sistema to je jasan pokazatelj da nadlezni, prvenstveno resorno ministarstvo, uopce NE RADI SVOJ POSAO. Trebali bi biti korak ispred, planirati, graditi, raditi i sprecavati preventivno. Ali... za to je ipak potrebno zrno morala i barem prosjecan IQ.
Guzva je isto i na naplatnim kucicama u Semizovcu i u Visokom.Umjesto da tagove podijele besplatno oni ih naplaćuju 50maraka.Tad nebi bilo guzve
Lučko na aparatima
kakav nepismen i ne edukovan novinar, na stranici Bihamka stoji obavijest o kvaru induktivne petlje kao i na stranici autocesta kao i na drustvenim mrezama. Neorganizovanost sa ovim nema veze, procitajte objavu na radiosarajevo kako oni imaju pravovremenu informaciju!
Šta mislite da se uvedu vinjete? Pa ako ne znamo radit lagano prepišemo od drugih. Registruješ vozilo on-line, kupiš vinjetu na benzinskoj i ukloniš rampe.Ne može biti jednostavnije
A kako posle da se kraducka, i da se finansiraju uhlebi...
nije se razmisljalo da bi mogle biti guzve zato sto svi moraju platiti putarinu, i oni koji nastavljaju dalje i oni koji ce se kasnije iskljuciti za Sarajevo. Jos ako nekad zaživi koridor Vc, zamislite onda koje ce guzve biti samo zato sto se AC ne nastavlja u kontinuitetu, nego svi moraju tu platiti, koristiti "zaobilaznicu" koja je u stvari nastavak AC i onda ponovo doci na ulaz AC u guzvu i platiti dalji nastavak puta
Preopterecena Ilijaska rivijera.
Uvedite vinjete zaboga, stay out of highways on mondays, sta je ovo mad max
A sta je sa kolonom od bradine do konjica zbog semafora i isto to kod mostara?
Na ovoj rampi je uvjek neki belaj
ljudi na godisnjem, ali zato u decembru rade 4 kad isto toliko auta dnevno prodje u 1h
Nedostaje radne snage izgleda.
koja glupost, ukinuti rampe u potpunosti pa makar ako treba da se pri registrsciji plati 10 20 km vise