Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta cemo sa migrantima Mekticu,mani se tvitera
teška seljačina.
Drag mi je Mekta što dere Mileta, ali on je ipak demagoški džiber.
Mekticu osnuj KPJ pa da pravimo Jugovinu. Ovo dosadilo i ocu i bogu i sinu.
Sasvim primjeren komentar, šta ga bezveze prozivate
Cijenim Mektića. Ima poštenje i hrabrost. Sa druge strane ne mora ni baš sve komentarisati na tom Twiteru, što bi rekao naš narod "svakoj šerpi poklopac".
Mektic zna da humor produzava zivot, i tu su Bosanci sampioni svijeta...a ono vidim komentari odose u pogresnu smijer posebno nacionalnu osnovu i nepotrebne uvrede. Mekticu samo napred, bolje humor nego mrznja.
Čoban
Mektić5, tipičan primjerak bošnje...
@:CAE: Još gore, Srbenda svjesna da je potekla od Turaka, pa voli Bošnje.
mekta je šaljivdžija al ljudi sve bukvalno shvate jbg
Vazda je glumio čobana.
mektićeva glava izgleda ko veliki testis. 😂
Dobro je da mu nisu rekli za No Nut November.
gomila nadri udruzenja uzimw pare za ovakvo "sirenje svijesti" . stavi reklamu na tv , fejsbuk, radio. covjek je potpuno u pravu.
mlecni brkovi 4 life!
Mektic je kegenda omaklo mu se malo vole te raja iz sarajeva