Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na mladima ostaje svijet, momak mlad perspektiva glasajte za njega
sda je i u kampanji pokazala svoje pravo lice, da kampanju nisu pravili mozda bi njihovi ukucani glasali za njiha, ali ovako su i tih 100 tinjak glasova izgubili. Sa druge strane Nermin Muzur je upravo taj kapacitet nacelnika kakvog opstina Ilidza i zasluzuje. Hvala mu sto je stisko muuda i kandidovo se, jer moras imati muuda do poda da se suprotstavis ovim kriminalcima sto su nas zarobili 25 godina. Nermine hvala ti, a 15.11 cemo ti se i pismeno zahvaliti 🙏🏻
selam novom nacelniku Fikretu, mali mores u opstinsko vijece
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zna pricati, vec je bolji od Fikre.
zna i dino pa ode kk bosna, ode 60 hiljada zukorlicu
Imala sam priliku da se susretnem sa ovim momkom dok je radio za jednu veliku kompaniju, pametan, kulturan, prijatan, obrazovan. Bez pretjerivanja zaista, nemam nikakve veze sa pomenutom opcinom za koju je kandidat. Ilidzanci, izadjite na izbore i glasajte za ovog momka, ako imate dvojbu pogledajte bilo koje njegovo gostovanje, izlaganje. Mnogo mi dopada njegov menadzerski pristup, taj sistem rada je razvijen u svakoj vecoj kompaniji, zasto da ne i u jednoj Opcini.
konakovic pokrao zetru i kk bosnu, dodje li na vlast pokrast ce sve
cetvorka je naucena samo da rusi ne mozemo ocekivati od njih da bi nam nesto napravili i da bi radili u korist naroda
kad cetvorka svako malo rusi vladu kako bi onda tek nas srusili
cetvorka je ionako zlov veliko niko im ne bi glasa trebao dati
zasto bas nip moj muzure?
ne moze niko osim nipa zaustavit, zato lafe bjezi iz nipa dok ti je vakat
dok je sa ovom cetvorkom sumnjam da ista moze uraditi
ne znam kakav je momak ali steta sto je u NIPU
a cetvorka nikad gora...
Za NJIHA glasati necemo!!!
upropastit ce ga cetvorka
dteta sto je u tom mrtvom nipu
E moj Muzure, gdje bi bio da nije bilo SDA, gdje bi ti bio predsjednik stranke. Muzure pljuješ po onome ko te je politički napravio, pljuješ po onim ljudima koji su te gurali kao mladog čovjeka. Moj Muzure respiratoru su ispravni, instaliraju se po bolnicama. Moj Muzure svaka stranka koja se brzo upali i ugasi se brzo, S BiH, SBB, DF i još ih ima su nastale od ljudi koji su izišli iz SDA i gdje su sada? Tako će biti i sa tom tvojom strankom NiP.
Jednostavno...Svi koji daju glas za Fikreta,upravo i zasluzuju da im isti bude nacelnik.