Komentari (382)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa znali su s kim ulaze u koaliciju.Nije valjda da su mislili da će Dodik i Ćović odjednom početi raditi u korist ove države
Jenki razbojnici kontrolišu sve medije.
Mogli bi Čovića oživljavati defibrilatorima. Dabogda bio onaj sa kineskim baterijama 😆😆😆
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nema ništa ljepše na svijetu kad slijepi progleda a gluhi procuje.
E cuj SBiH zaprijetio a nemaju uopste zastupnika na drzavnom nivou a NES ima 1, ne pitaju se nista i bez njih se opet moze formirati Vijece ministara.
Bravo Ogresevicu i Efendicu, samo napustite osmorku!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ova osmorka se uklapa sigurno u neku veću sliku koju trenutno ne vidimo...
vas dvojica Niste trebali ni ulaziti u izdajničku vlast.
Podržavam stavove ove dvije stranke. Treba stopirati pregovore i međunarodnoj zajednici reći da sa ovom sirovinom zaista nema nikakvog napretka. Javno u lice svima kaže da neće provoditi odluke suda,pa hajde Schmitu smijeni ga i zabrani doživotno da se bavi politikom.
Nije se tinta na "sporazumu" ni osušila , a ba-ja več krenuooo...,krkanski ..! Šta će tek biti kada im isporuče sve što traže (legitimno , centrale , zemljište , cik..,.itd..), osovina Milojko -Draganće otrest će ih ko slinuuu...
Bar su pokazali nekakav karakter ali to su minorne stranke.Dini ocito ne smeta nista sto SNSD trazi. Druze to tvoji glasaci nisu ocekivali od tebe.Izjavio si da ce tvoji postupci naici na osudu javnosti? Znaci svjestan si toga ali te nije briga?Nisi mi jasan nikako.
Otpad iz SDA nije nista drugo do otpad
Sta sam rekao efendija ce prvi izaci iz osmice...jer vidi da idioti ne reaguju
Hajmo Hadžifake hitne intervjue sa Dritanom i onim policijskim žbirom Alošim - nek nam sad 100% garantuju da imaju vlast do Nove godine, da imaju najmanje 11 delegata u D. Naroda, da SDA onih 13 delegata ništa ne znače, da su Čović i Dodik kontruktivni... A i Spadalo (NN) nek još jednom pokaže sliku lažnog listića koji mu je popečatio Stevandić. Neka Marfi sa onom "Mi ćemo ubrzano uspostaviti vlast" (do)kaže kako se ne miješa u BiH politiku.
Nastavnik fizičkog na aparatima.
Samo da ovdje nepostoje jos gore izdaje..od ovih koje se trnutno dogadjaju...Niksic je spreman sa sviih 2000 glasova prodati i drzavu i narod ovoga se covjeka treba pohitno postupku..rjesiti..poslati ga u opoziciju gdje mu je i mjesto.
Penzija je mjera za njega odavno bila
Da su imali i mrvu pameti ne bi ni ulazili. Ne mpgu reći nismo znali. Ja im ne mogu halaliti.
Bravo BiH iznad svih. Bosna i Hercegovina i ispod Dodik,Covic,Bakir,srbi,hrvati,bosnjaci i ostali zajedno sa Smitom.
Seronje napustite svi osmorku i onda pustite sda nek udje s sds, snsd i hdz ko kad su Ra potpoisali. Ebla vas sda pa da bjezimo iz ove drzave nas jos 200 hiljada..nek onda dodju arapi i migranti. NES I SBIH su igraci zelenih.
Jbm ti staru kako li si glup
Glup si ti...Neka svi odustanu i onda imamo vlast sda, snsd i hdz koji ce se u javnosti klati a iza paravana nazdravljati. Gledat cemo one koji su protjerali sehidsku djecu zarad djece sda klike. Omladina to ne zeli i omladina ce otici. Ja kojiradim osipam se na ovu oropast od sda unistenog drustva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ja, lakse izaci i ignorisati problem nego ga rjesavati
Šmrc, šmrc nas je { ubacite ovdje ime } naljutio i mi pizdimo. Ove pahuljice su najgora vrsta padavina.
Sta ste ocekivali od Niksica, nije pobjedio ni u svom haustoru