Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Helezu , razjasni , ,
NES Ko su sad ovi.. ko su ovi ljudi uopce..
Pa zar Klix ne objavi da je Ministarstvo Odbrane BiH dalo saglasnost? Smijesno sto je Klix digao hajku ali sto se stranke sad blamiraju?
ima jedna narodna; "puno zuji a malo meda daje!" Mene to podsjecca na vas NeSovce, Vi puno pricate, ali konkretno nista, Ni tam- ni vam! NISTE MI JASNI!!!
e cuj agresiju
Agresorski helikopter je legitimna meta za obaranje.
Tako je
Helikopter je usao sa teritorije Srbije i stacionirao se na teritoriji Republike Srpske, nije usao ni milimetar na teritoriju BiH.
NeSovci, ZAR MISLITE DA vae saopstenje uticce na javnost?? Ovakav potez bi neto znacio onda kada bi bio jedinstveni glas domoljuba Bosne i to bi uzdrmalo javnost! Ali vi uveliko dopustate da se domoljubi Bosne ponizzavaju, to ste pokazali neki dan kada niste izasli sa sjednice Doma!