Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa za izborni zakon svakako moraju glasati 2/3 federalnog parlamenta, samo izjavljujete gluposti radi jeftinih poena.
Ne moraju dovoljna je samo vecina
Ovdje se donekle slazem sa NES- om ali isto tako ti iz te stranke a prije svega taj Ogresevic treba da u svojoj glavi skontaju sta stvarno zele tj. da odluce sta su im politicki prioriteti / osim naravno fotelja / i da zauzmu jasan politicki stav a ne da imaju jedan za danas,drugi za sutra tj jedan stav prije a jedan poslijepodne.
Ovo je općinska stranka. Komotno možete imati naziv Cazinska stranka. Nema vas nigdje više.
OKTROIRANI I NAMTNUTI SU TEK 29% BOŠNJAČKOG BIRAČKOG TIJELA, A OD TIH OKTROIRANIH SAMO 3 NAKA POLUPOZNATA LIKA SU OPET NAMETNUTA DA IZGURAJU TZV. IZBORNU REFORMU I TO SVE NA MARFIJEVE MIŠIĆE. U SVAKOJ NORMALNOJ DRŽAVI NN (NAMETNUTI PREGOVARAČ) MOŽE BITI TEK PREDSJ. MJESNE Z.. GLAVNI JE FOL DA JE ČOVIĆ NAMETNUO DA NIKŠIĆA VIŠE NI KONGRES NE MOŽE SMIJENITI U SDP-u SVE DOK NE IZGURA TZV. IZBORNU REFORMU.
Ness kafa
Imal vas u Sarajevu. Nema ili vas nije briga.