Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko mu kaže?! Pa ovaj kriminalac pravi apartmane na Jahorini za više od 42 miliona!
Hahah, koliki jad trebaš biti da te ovaj desperado proziva za kriminal.
Bevanda jel to onaj iz HDZ sekte s mindjušom u uhu?! Taj se pojavi samo kad nanjuši neki kredit u blizini ko vampir kad nanjuši krv.
Bevanda jel to onaj iz HDZ sekte s mindjušom u uhu?! Taj se pojavi samo kad nanjuši neki kredit u blizini ko vampir kad nanjuši krv.
Prava djikanska glavusina
Zna se - HDZ
Radi li išta ili samo čeka? :-)
razgrabila hobotnica 42 miliona, maske se kupovale za 15 maraka
Lahko se oni dogovore oko miliona kad stignu, ide to kao halva, podijele između sebe što bi rekao keks, jedan tebi milion jedan meni, pa onda dva meni jedan tebi i tako dok nestane miliona, a ti jadni narode umiri i crkavaj, šta nas briga za vas i vaše zdravlje, hoće nam se. može nam se! U BiH se zapamtite isplati baviti kriminalom, sve je više primjera za to. Ali je zato teško onim poštenim, čestitim i moralnim ljudima!
I ti ces Bevanda uskoro na sud. Jos samo malo...
narode bolje je bilo poslje rata!!!!!! dok smo svi kuci puske imali...malo je smecara igralo BOgA!!!!!!
...nisu potrosena 42 miliona,to se cuva na sigurnom,na privatnim racunima nasih dragih politicara.
opaa. 42mil.to je više od 10mil.onaj protest juče truba.ponovo van i sve u dar mar napravit.protegnut se do Mostara.
Bevanda je sinonim za ljigavca.
Ovo je onaj sto prijeti tuzbom voditelju zbog jebenog pitanja koje mu je postavio